Новини Шоубизнес

Биляна Дол: Валери е затворена страница, няма шанс! (още подробности)

Биляна Дол е зачеркнала Валери Божинов от живота си!

Сръбкинята Биляна Дол най-после отговори на множеството въпроси относно връзката й с Валери Божинов и евентуалните шансове да се съберат отново. Е, оказа се, че подобна развръзка може да съществува само в главите на феновете им, не и в нейната.

“Аз не гледам назад в миналото. Каквото било, било. Валери за мен е затворена страница, а аз продължавам напред”, заяви категорично сръбкинята, пише вестник “България днес”.

Биляна Дол не само не иска да се събира с футболиста, който окичи красивата й глава с рога, но и вече си има нов обожател. Разбира се, тя не издава кой е той и дали вече има връзка с него, но загатва, че е щастлива.

Наскоро въпросният мъж я изненада с голямо плюшено мече, което постави върху Поршето й в още по-голяма кутия за подарък. Дол реагира точно като малко момиченце и искрено се зарадва на жеста. С което пък даде да се разбере, че не е материалистка, ценяща само скъпите подаръци.

Колкото до Валери Божинов, ритнитопковецът на няколко пъти направи опит да се помири с бившата си любима, но удари на камък. Той не спря да коментира снимки и статуси на сръбкинята и я поздрави много мило за рождения й ден.

Биляна Дол му благодари и се отнесе като възпитан човек, но нищо повече. Тя остава хладна към Божинов и явно наистина е решила да не се връща към него. А и коя ли на нейно място би постъпила различно?!

Припомняме, че Валери й изневери с поредната столична бръмчалка като пет пари не даваше какво й причинява и как ше се чувства Биляна като разбере истината.

Коментари чрез Facebook

коментара