България

Страшен скандал с Миглена Ангелова: Водещата не е на себе си! (виж тук)

Името на Миглена Ангелова беше забъркано в измамна схема!

Бившата водеща на “Искрено и лично” Миглена Ангелова е извън кожата си от гняв. Преди броени минути тя взриви мрежата с пост, от който става ясно, че името й е замесено в голяма измама.

Ангелова се оказа поредната жертва на незнайни сайтчета, които предлагат съмнителни продукти за отслабване. Като за целта ползват лицата и имената на известни родни персони. Припомняме, че преди време същото бе направено и с Преслава.

Миглена Ангелова обаче не си оставя магарето в калта, а моментално взе мерки. Лошото е, че към момента тя няма как да издири собствениците на сайта, който е регистриран Бог знае къде. Затова счете за по-полезно да съобщи в мрежата за измамата.

“Аз съм Миглена Ангелова. И сега тежа 62 кг. Ако на някого му пука… Не поддържам форма с Диа Вита, а с йога, когато не ме мързи да я правя.

Опитах се да намеря кой разпространява това, но не успях – никой не си признава. Посъветваха ме да пиша на Гугъл и Гугъл да трие, но не искам да си общувам с ботове и да си губя времето.

Затова, приятели, просто моля да разпространите това – по-лесно ми е. Разчитам, че ви е грижа за приятелите ви, които могат да тръгнат да слабеят с тази “неизмислена” история”, изригна Миглена Ангелова в профила си в мрежата.

Постът й моментално се сдоби с множество коментатори, които предложиха помощта си и започнаха масово да го споделят във Фейсбук. Идеята е истината да достигне до колкото се може повече хора и да не пълнят гушите на печалбарите.

Предупреждаваме ви и ние – не вярвайте на подобни реклами, особено дълги и протяжни, придружени с измислени интервюта. Това са пълни лъжи, целящи да вземат парите ви. А продуктите им може да бъдат дори опасни за здравето.

Коментари чрез Facebook

коментара