Валери Божинов затвори устата на Биляна Дол със 100 бона! (още разкрития)

https://goreshto.net/novini/valeri-bozhinov-zatvori-ustata-na-bilyana-dol-sas-100-bona-oshte-razkritiya/50686 Goreshto.net
Валери Божинов затвори устата на Биляна Дол със 100 бона! (още разкрития)

Валери Божинов вече може да бъде спокоен!

100 бона - толкова е струвало спокойствието на Валери Божинов след публичната му раздяла с Биляна Дол. Това разкриха пред сайта hotarena.net доверени източници. Футболистът сам предложил и платил сумата на бившата си любима - разбира се, срещу определени условия. И те са следните - оттук нататък Биляна да отказва всякакви коментари и интервюта пред медиите по темата за връзката и раздялата им. Да не публикува информации, свързани с Божинов в социалните мрежи. И по никакъв начин да не насочва общественото внимание към личността му. Сами виждаме, че напоследък Дол е повече от пестелива и скромна в публикациите си. За разлика от началото, когато лично оповести изневерите на Валери Божинов. Сръбкинята заяви на всеослушание как нагонът на футболиста се е оказал по-силен от всичко друго и именно той е причината за края на любовта им. Към момента Божигол не е коментирал официално раздялата, но на рождения ден на Биляна я поздрави в профила й доста романтично. Дали тя ще му прости и двамата пак ще се съберат обаче, е въпрос с повишена трудност. Колкото до парите, близки до Биляна Дол са убедени, че тя е ударила джакпота, тъй като финансовото й положение не е кой знае колко розово. Като на всяка млада, красива и поддържана жена са й необходими пари и тези на Божинката са дошли дюшеш. "Работата обаче не е само до кинтите. Биляна още обича Валери Божинов и няма лесно да си хване друг. Тя беше изцяло отдадена на него и връзката им, дори му помагаше в кариерата. Затова и е така огорчена от предателството му, но е въпрос на време да видим ще успее ли да му прости", коментират запознати. Каквото и да си говорим, двамата бяха наистина хубава двойка. А сръбкинята помогна много повече на Божинов в живота, отколкото всички останали преди нея.  

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.