Съпругата на Джуди Халваджиян подпали мрежата: Виж срещу кого изригна!

https://goreshto.net/novini/saprugata-na-dzhudi-halvadzhiyan-podpali-mrezhata-vizh-sreshtu-kogo-izrigna/50684 Goreshto.net
Съпругата на Джуди Халваджиян подпали мрежата: Виж срещу кого изригна!

Съпругата на Джуди Халваджиян избухна, подпали мрежата!

Жената на продуцента Джуди Халваджиян - чаровната и устата Елена Халваджиян отново показа, че не си поплюва. И е готова да си каже своето, пък дори и с цената на това да обиди някого... Особено пък и ако е права. Елена буквално подпали мрежата с поста си за болшинството т.нар. нашенски кифли, представата им за красота и вижданията за "мода". В типичния си стил Халваджиян подреди мацките, на които мнозина цъкат с език от възмущение по улиците, но остават пас. Ето какво написа любимата на Джуди Халваджиян. А дали въпросните ще я разберат, това е друг въпрос, с повишена трудност: "Винаги съм се чудела на момичетата, които ходят на плаж с нощен (дори не вечерен) грим! То не е бял молив в окото, то не е очна линия, то не е опушено отдолу око... Да не си помислите, че е опушено друго нещо, щото не е невъзможно, нали... То не са кремове, основи, "фондьотени", матиращи пудри, бронзиращи пудри, ружове, хайлайтъри, червила, моливи за вежди!... Широкополи шапки (под които не се види НИЩО), токчета (с които потъвате в пясъка, бамбини.. и далеч не постигате ефекта "ся ше им гръмнат шапките на 'сички яки батки, като ме видят такава висока и стройна")... Също така и коприни, асиметрични бански (с които, между другото, се почернява доста нелепо)... Не знам вечер какво правят (с надграждането на грима, имам предвид), тия същите момичета! Не знам на 30 какво ще правят с лицата си, същите тези момичета!.. Някой може ли да ми обясни цялата тая работа (да не я нарека по друг начин), мОлА ви!", потресена е Елена Халваджиян. Постът й предизвика много широки усмивки, а лайковете и споделянията са си направо рекордни.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.