Новини Шоубизнес

След новината за новата на Кобрата: Андреа не е на себе си! (още подробности)

Андреа извън кожата си след като истината за нея и Кубрат Пулев излезе наяве!

Броени дни след като цяла България гръмна с новината, че Кубрат Пулев си има нова приятелка, бившата му Андреа не е на себе си. Това разкриха близки до обкръжението на певицата.

Причината за състоянието й не е толкова болка и мъка, колкото наранено его и усещане за потъпкано достойнство. Както разбрахме, боксьорът има сериозна връзка с 22-годишната Стелиана Янкова от Попово, в която е лудо влюбен.

Това обаче не е от днес, а от цели две години. Пулев и Янкова отдавна живеят заедно, но чак сега истината стана обществено достояние. И се почна… Само днес редица сайтове публикуват новини, които са коренно противоположни една на друга.

Четохме какво ли не. От това как приятелките на Андреа – Моника Валериева и Николета Лозанова я утешават след края на връзката… През това как раздялата на певицата и боксьора е лъжа и двамата още са заедно… До това как Андреа, видиш ли, също си имала нов любим и “не останала по-назад” от Кобрата…

Писанията са толкова различни едно от друго, че като цяло в тях няма никаква логика. А и самата поп фолк дива бе написала в статуса си в мрежата преди около седмица, че живее щастлив и “необвързан” живот.

Потребители в мрежата вече се чудят на какво се дължат изфабрикуваните статии, че е още с Кубрат и едновременно с това, че също е открила нова любов. Вариантите са два. Първият е светските издания сами да си “творят новините”, а вторият – това да е някакъв странен опит за пиар от хората до певицата.

Сигурно е обаче едно. На никоя дама няма да й бъде приятно и няма как да остане спокойна при все, че всички са разбрали как в последните години връзката й е била фарс. А уж любимият й мъж щастливо е делял покрив с друга.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.