След новината за новата на Кобрата: Андреа не е на себе си! (още подробности)

https://goreshto.net/novini/sled-novinata-za-novata-na-kobrata-andrea-ne-e-na-sebe-si-oshte-podrobnosti/50682 Goreshto.net
След новината за новата на Кобрата: Андреа не е на себе си! (още подробности)

Андреа извън кожата си след като истината за нея и Кубрат Пулев излезе наяве!

Броени дни след като цяла България гръмна с новината, че Кубрат Пулев си има нова приятелка, бившата му Андреа не е на себе си. Това разкриха близки до обкръжението на певицата. Причината за състоянието й не е толкова болка и мъка, колкото наранено его и усещане за потъпкано достойнство. Както разбрахме, боксьорът има сериозна връзка с 22-годишната Стелиана Янкова от Попово, в която е лудо влюбен. Това обаче не е от днес, а от цели две години. Пулев и Янкова отдавна живеят заедно, но чак сега истината стана обществено достояние. И се почна... Само днес редица сайтове публикуват новини, които са коренно противоположни една на друга. Четохме какво ли не. От това как приятелките на Андреа - Моника Валериева и Николета Лозанова я утешават след края на връзката... През това как раздялата на певицата и боксьора е лъжа и двамата още са заедно... До това как Андреа, видиш ли, също си имала нов любим и "не останала по-назад" от Кобрата... Писанията са толкова различни едно от друго, че като цяло в тях няма никаква логика. А и самата поп фолк дива бе написала в статуса си в мрежата преди около седмица, че живее щастлив и "необвързан" живот. Потребители в мрежата вече се чудят на какво се дължат изфабрикуваните статии, че е още с Кубрат и едновременно с това, че също е открила нова любов. Вариантите са два. Първият е светските издания сами да си "творят новините", а вторият - това да е някакъв странен опит за пиар от хората до певицата. Сигурно е обаче едно. На никоя дама няма да й бъде приятно и няма как да остане спокойна при все, че всички са разбрали как в последните години връзката й е била фарс. А уж любимият й мъж щастливо е делял покрив с друга.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.