Ники Илиев онемя: Саня Борисова сияе до нов мъж! (виж как я глези)

0

Ники Илиев нарани много Саня Борисова, но тя го зачеркна от живота си!

Месеци минаха от раздялата на Ники Илиев и Саня Борисова. Помним как новината за края на брака им накара медиите да гръмнат. А актрисата неведнъж бе заснета от парараци да плаче и дори да се моли на мъжа си.

Е, това приключи. И не само приключи, но и към днешна дата Борисова дори не си спомня за Ники Илиев. Оказа се, че Саня има нов мъж в живота си – красив, млад и богат, който не спира да я глези.

В момента дори двамата са на почивка на италианския остров Иския, където Саня буквално цъфти от щастие. Това ясно се вижда от снимките, които самата тя е публикувала в мрежата.

Признаваме си, че отдавна не я бяхме виждали така спокойна, озарена и излъчваща хармония – нещо нормално за влюбена жена. Говори се, че новият на Саня е чужденец, който се занимава с мода, но тази информация не е потвърдена, пише вестник “България днес”.

А за Ники Илиев остава само надеждата на свой ред да успее да срещне любовта. Помним колко го обичаше Борисова и как години наред му беше вярна. За разлика от режисьора, когото медиите свързваха с не една и две красавици.

Щом Илиев съобщи на Саня решението си да се разведе с нея, актрисата буквално рухна. Седмици и месеци наред тя беше в тежка депресия и усмивката изчезна от лицето й. Очевидно бе, че не е очаквала подобен развой в отношенията им.

Днес обаче красавицата е загърбила всичко и близките й хора доверяват, че дори е успяла да прости на Ники Илиев. “Да, простила му е, но не е забравила. И няма да забрави как я накара да страда. Това обаче е опит и ще я направи по-силна занапред”, убедени са източниците.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.