България

Ваня Червенкова изригна бясна: Не съм овца!!! (още подробности)

Ваня Червенкова не е на себе си от възмущение, изля гнева си!

Бизнес дамата Ваня Червенкова изригна за пореден път и изля гнева си в социалната мрежа. Знаем, че тя не пали лесно, а още по-малко за глупости. Този път обаче е напълно права. Ето кое я извади от релси, предаваме думите й без редакторска намеса:

“Може да съм зодия ОВЕН, но не съм ОВЦА!!!

Доживях да ме наричат “ НАП-ОВЦА”цит. Кеворк Кеворкян от последна публикация, както и завръщайки се снощи от Москва, не престава да ме огорчават тамошните дефиниции, че ни правят на “ОБЕЗЬЯНИ”.

След тоталната и повсеместна конфискация на САМОЛИЧНОСТИ в милата ни Родина … изключвам микровълновата в дома си, сменям в компаниите си всички компютри с чат-чат пишУщи машини, снабдявам се с газови лампи и започвам живот като Робинзон на Más a Tierra / островът на Крузо/.

Търпелив народ сме.. много търпелив… Както казва Кеворкян “ на нашите хора и ЕГН да им отнемат-пак ще си траят, дори ще им е по-хубаво”

Толкова искам да избълвам всичко, което ми е в душата, но Кеворк го обобщил много точно…

И от днес някой ми казва, че ще търгува с хакнатата база данни и ще продължава да ни прави на маймуни..
И да уточня за неграмотните – КГБ отдавна не съществува като абревиатура.. ФСБ драги!!! Федарльная служба безопастности .. които ви уверявам НЕ ПИШАТ НА ЧАТ-ЧАТ МАШИНИ…

Премиерът Борисов има едно известно право, но е трябвало да му го обяснят по-добре, за да не изглежда смешно в изказването, че и през микровълновите и кафемелачките ще ни го нахакНат!!! IT Специалистите знаят за какво иде реч..

И моля! Може да съм зодия ОВЕН, но не съм ОВЦА!!!”, изригна Ваня Червенкова. А постът й събра огромно количество споделяния и коментари.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.