Горещо

Силиконка шокира мрежата: Виж какво направи Илона Георгиева!

Илона Георгиева посвети дипломата си на покойната жена на любимия си!

Силиконката Илона Георгиева буквално взриви мрежата с това, което направи. Тя шашна всички и тотално се разграничи от понятието хубава, но тъпа, което обобщава иначе така добре болшинството от колежките й. Ето какво разкри жената на Тихомир Георгиев:

“Преди време обещах на съпруга си, че ако се дипломирам тази година ще го посветя на Виолета (покойната му съпруга и любовта на живота му). Удържах си на обещанието!

Надявам се с това да съм го направила щастлив и поне малко да облекча тази негова болка. Надявам се тя, ако ни вижда отнякъде да се усмихне и да е спокойна аз няма да го оставя.

Искам да я помоля да идва по-често в неговите сънища, защото му липсва ужасно, аз или която и да е друга жена е безсилна пред това!”, написа в мрежата Илона Георгиева и буквално сащиса всички. След което продължи с удар в лицето на псевдо приятелките й:

“Ех, ЗАВИСТ! Преди две години когато се пишеше, че ще ме изключват от университета не една и две “приятелки ” ми писаха да питат дали е вярно и да се надяват да е. А сега като издържах и последния изпит и се дипломирах е ГРОБНО МЪЛЧАНИЕ!

ЗАВИСТ!!! НЕ ПРЕЖИВЯХА ТОВА, ЧЕ ВСИЧКО С КОЕТО АЗ СЕ ЗАХВАНА ГО ВЪРША ПЕРФЕКТНО. НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ Е КОНКУРСИ, ОСИНОВЯВАНЕ НА ЖИВОТНИ, ОБРАЗОВАНИЕ И Т.Н….. ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА БРАКА МИ, КОЙТО ГИ ЗАТАПИ ТОТАЛНО.

НЕ ПРЕГЛЪТНАХА ГОРДОСТТА МИ, СИЛАТА И КАЧЕСТВОТО ДА НЕ СЕ ПРЕДАВАМ НИКОГА. НЕ ПРЕГЛЪТНАХА ИНТЕЛЕКТА МИ, ИЗКАЗА, МОЯТА ИСКРЕНОСТ И ТОВА, ЧЕ НЕ СЪМ “ТЪПА КИФЛА”.

ИЗЯДЕ ГИ ФАКТА, ЧЕ НИКОГА НЕ СЪМ СЕ ПРОДАВАЛА И НИКОГА НЕ БИХ ЗА РАЗЛИКА ОТ ДРУГИ. ИЗЯДЕ ГИ ЗАВИСТТА!

ОБАЧЕ МЕН НЕ МЕ ПРИТЕСНЯВА ТОВА. АЗ СЪМ С БОГ НАПРЕД. ЗНАМ, ЧЕ ТОЙ МИ ПОМАГА И МЕ ПАЗИ, ЗАЩОТО ИМАМ ДОБРО СЪРЦЕ И ЧИСТА ДУША”, заяви силиконката.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.