Кубрат Пулев цъфти след раздялата с Андреа: Виж как се похвали! (още подробности)

https://goreshto.net/shoubiznes/kubrat-pulev-cafti-sled-razdyalata-s-andrea-vizh-kak-se-pohvali-oshte-podrobnosti/50672 Goreshto.net
Кубрат Пулев цъфти след раздялата с Андреа: Виж как се похвали! (още подробности)

Кубрат Пулев си прекарва страхотно в Испания и пет пари не дава!

Шампионът ни по бокс Кубрат Пулев се показа публично след новината за раздялата с Андреа. Двамата бяха заедно цели 12 години, но само преди дни певицата обяви, че са скъсали. Направи го в социалната мрежа като заяви, че е още млада за женитба, но твърде стара, за да играе детски игрички. И заяви, че се чувства отлично в живота си на необвързана жена. След това обаче бившата пайнерка си вдигна чукалата, избяга в чужбина и дори си изключи телефона, за да не бъде безпокоена от медиите. Тя изтри изненадващо и поста си за раздялата с Кобрата. Който обаче очевидно приема нещата далеч по-спокойно и ведро. И пет пари не дава. Преди часове боксьорът не постна от почивката си в Испания и показа мускулесто тяло на плажа. Вижда се и от самолет, че той е добре трениран и има преса почти като на културист, пише вестник "България днес". "Плуването е най-доброто след тренировки", смее се Кубрат Пулев в профила си. Той буквално взриви феновете с широката си усмивка. Все едно не се е разделил с Андреа, а се е оженил за нея. Това потвърждава слуховете, че де факто краят на връзката между двамата не е била сега, а още преди месеци. Отдавна запознати твърдяха, че Кобрата и Андреа са скъсали миналата година. А днес той дори имал нова приятелка. Последното до момента не е потвърдено и си остава само клюка, докато той самият не реши да повдигне завесата и да разкрие истината. Вярно е обаче, че отдавна Пулев не одобряваше много неща от поведението на половинката си и дори заплашваше да я зареже. Всички очакват с нетърпение първото му официално изявление по темата, която така или иначе няма как да избягва вечно. Какво ли ще ви разкаже шампионът?!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.