Шоубизнес

Кубрат Пулев цъфти след раздялата с Андреа: Виж как се похвали! (още подробности)

Кубрат Пулев си прекарва страхотно в Испания и пет пари не дава!

Шампионът ни по бокс Кубрат Пулев се показа публично след новината за раздялата с Андреа. Двамата бяха заедно цели 12 години, но само преди дни певицата обяви, че са скъсали.

Направи го в социалната мрежа като заяви, че е още млада за женитба, но твърде стара, за да играе детски игрички. И заяви, че се чувства отлично в живота си на необвързана жена.

След това обаче бившата пайнерка си вдигна чукалата, избяга в чужбина и дори си изключи телефона, за да не бъде безпокоена от медиите. Тя изтри изненадващо и поста си за раздялата с Кобрата. Който обаче очевидно приема нещата далеч по-спокойно и ведро. И пет пари не дава.

Преди часове боксьорът не постна от почивката си в Испания и показа мускулесто тяло на плажа. Вижда се и от самолет, че той е добре трениран и има преса почти като на културист, пише вестник “България днес”.

“Плуването е най-доброто след тренировки”, смее се Кубрат Пулев в профила си. Той буквално взриви феновете с широката си усмивка. Все едно не се е разделил с Андреа, а се е оженил за нея.

Това потвърждава слуховете, че де факто краят на връзката между двамата не е била сега, а още преди месеци. Отдавна запознати твърдяха, че Кобрата и Андреа са скъсали миналата година. А днес той дори имал нова приятелка.

Последното до момента не е потвърдено и си остава само клюка, докато той самият не реши да повдигне завесата и да разкрие истината. Вярно е обаче, че отдавна Пулев не одобряваше много неща от поведението на половинката си и дори заплашваше да я зареже.

Всички очакват с нетърпение първото му официално изявление по темата, която така или иначе няма как да избягва вечно. Какво ли ще ви разкаже шампионът?!

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.