България

Драма: Тъщата на Криско не иска и да чуе за него! (още подробности)

Тъщата на Криско не го иска за съпруг на щерка си!

Ядове се изсипват на главата на Криско, който скоро ще стане татко за първи път. Половинката му Цвети Петрова ще го дари с наследник, но нейната родителка далеч не питаела топли чувства към рапъра.

Близки до обкръжението на Цветелина разкриха, че тя така и не успяла да убеди бъдещата тъща на Криско – Снежана, че той е свестен човек и си струва. Снежа не го харесвала още от самото начало и то по няколко причини.

Първата от тях е, че смятала Кристиан Талев за несериозен и за мъж, заобиколен от твърде много изкушения. Тя не била съгласна щерка й да се обвързва със “звезда”, около която постоянно кръжат фенки.

“На мъжете са им слаби ангелите по принцип, а камо ли на известни личности като Криско. Утре ще му се завърти някоя и какво – Цвети ще е изпята песен, или в най-добрия случай с рога. А и как ще гледа той семейство с всичките ангажименти, които има”, недоволствала жената.

Цвети Петрова обаче не споделя мнението й и всячески се стремила да й докаже обратното. Тя вярва изцяло на Талев и признава, че той е най-голямата й любов. Докато родителката й го имала и за стиснат, пише столичен вестник.

Злите езици шушукат, че Снежана се чудела как така Кристиан едно цвете не се е сещал да й донесе и винаги идвал с празни ръце на гости. Знаем, че той е от Габрово, където са пословични с пестеливостта си, което обаче не се нравило на Снежи.

Тя дори заявила на дъщеря си, че не иска да се среща с рапъра и ще го направи само по задължителни поводи като раждане, сватба и прочие. Дали все пак чаровникът ще успее да пробие стената, предстои да разберем тепърва. Стискаме палци!

 

Коментари чрез Facebook

коментара