Тази “вълшебна” вода топи мазнините по тялото ни! (ето как се прави)

0

Наричат я “вълшебна” вода, защото доказано помага за отслабването!

Днес ще ви издадем една тайна за отслабване и забързване на метаболизма. Наричат я “вълшебна” вода, защото редовната й консумация действително прави чудеса с визията ни.

Мнозина искат да отслабнат и не само за лятото. Но стресът, забързаното ежедневие и застоялият живот все повече пречат да постигнем целите си. Разбира се, статията не цели да ви внуши, че ще направите нещо уникално без движение.

Движението е не само важно, но и задължително, при това всеки ден. Ако не можете да ходите на фитнес, то поне ходете пеша. Или пък правете най-елементарни упражнения вкъщи или в офиса.

За никого не е проблем да се изправи до бюрото си и да направи 50-100 клека. И хич да не ви пука, че някой от колегите ще ви се смее. Нека той да си ходи дебел и с голям размер дрехи.

Ние се обръщаме към онези, които не са комплексирани и пет пари не дават какво ще кажат хората, стига да са здрави и красиви. Да се върнем обаче на водата. Тази “вълшебна” вода не е нищо повече от обикновена вода, в която сме капнали няколко капки пресен лимонов сок.

Важно е да знаем, че трябва да пием по чаша от нея преди всяко хранене – около половин час преди него. И всеки път да капваме лимоновия сок непосредствено преди консумацията, за да бъде свеж и пресен.

Употребата на тази вода преди всяко хранене и най-вече сутрин, веднага след ставане от сън, ще засили метаболизма ни и ще го включи в режим на по-бързо горене на мазнини.

Важно е първата вода сутринта да бъде топла, а през останалото време на деня може да е със стайна температура или по-хладка. Пробвайте и ще видите първите резултати още след десетина дни. Пожелаваме ви късмет!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.