Здраве и диети Новини

Тази “вълшебна” вода топи мазнините по тялото ни! (ето как се прави)

Наричат я “вълшебна” вода, защото доказано помага за отслабването!

Днес ще ви издадем една тайна за отслабване и забързване на метаболизма. Наричат я “вълшебна” вода, защото редовната й консумация действително прави чудеса с визията ни.

Мнозина искат да отслабнат и не само за лятото. Но стресът, забързаното ежедневие и застоялият живот все повече пречат да постигнем целите си. Разбира се, статията не цели да ви внуши, че ще направите нещо уникално без движение.

Движението е не само важно, но и задължително, при това всеки ден. Ако не можете да ходите на фитнес, то поне ходете пеша. Или пък правете най-елементарни упражнения вкъщи или в офиса.

За никого не е проблем да се изправи до бюрото си и да направи 50-100 клека. И хич да не ви пука, че някой от колегите ще ви се смее. Нека той да си ходи дебел и с голям размер дрехи.

Ние се обръщаме към онези, които не са комплексирани и пет пари не дават какво ще кажат хората, стига да са здрави и красиви. Да се върнем обаче на водата. Тази “вълшебна” вода не е нищо повече от обикновена вода, в която сме капнали няколко капки пресен лимонов сок.

Важно е да знаем, че трябва да пием по чаша от нея преди всяко хранене – около половин час преди него. И всеки път да капваме лимоновия сок непосредствено преди консумацията, за да бъде свеж и пресен.

Употребата на тази вода преди всяко хранене и най-вече сутрин, веднага след ставане от сън, ще засили метаболизма ни и ще го включи в режим на по-бързо горене на мазнини.

Важно е първата вода сутринта да бъде топла, а през останалото време на деня може да е със стайна температура или по-хладка. Пробвайте и ще видите първите резултати още след десетина дни. Пожелаваме ви късмет!

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.