Шоубизнес

Силиконка взриви: Не се сърдете, ама сте дебели! (още подробности)

Силиконката Илона Георгиева нареди завистниците в мрежата!

Силиконката Илона Георгиева отдавна се е сдобила със солидно количество врагове заради острия си език. Тя обаче пет пари не дава за това и продължава още по-усилено да “храни” т.нар. “вървежни” на деня.

Ето как този път захапа някои от популярните лица в мрежата и то там, където най-много ги боли. А именно килограмите. Вижте какво написа Илона:

“Огромен процент и като им кажеш, че са дeбели те се сърдят. Не го приемат като градивна единица и със самочувствие до небето а на какво….?

И си мислят, че са Ким Кардашиян ама тя е платила пари да и направят задница, която няма нищо общо с тези станали от мекици, бухти, дюнери , пържени филийки и прочие….. И това е самата истина.

Когато някой ви го каже не му се сърдете. Всички го виждат, но само искрените хора като мен ще ви го кажат, за да вземете мерки. Има и хора със заболяване това е друго. Но за тия дето просто плюскат няма извинение”, застреля хейтърите Илона Георгиева.

След това тя повдигна и друг важен въпрос, касаещ връзките и съжителството с мъж. А именно децата му от друга:

“Много пъти съм се чудела защо повечето жени са толкова зли и като мъжът до тях има дете или деца от друга жена те гледат на това като теглило.

Аз съм обратно. Даже се радвам, че моят мъж има деца преди да се ожени за мен. Това ме успокоява. Някак си няма го това натоварване психически, че “аз задължително трябва да родя”. Ако е писано ще стане, ако не няма.

Няма го това “затягане” от съвестта – видиш ли ти задължително трябва да му родиш дете. И ми е спокойно и се чувствам добре. Има в мен една лекота, едно спокойствие!”, сподели Илона Георгиева.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.