Горещо Шоубизнес

Рут Колева скочи срещу колеги: Ето коя е причината! (още подробности)

Рут Колева се вбеси на колегите си заради скандала с Черноморието!

Устатата певица Рут Колева не си поплюва. Тя не се посвени да скочи дори и на колеги, в името на истините, които изповядва.

Рут не подкрепя каузата за спасяването на сезона на родното море – убедена, че сами сме си виновни за батала, в който се намираме.

“#роднотомореезле… Съжалявам, че не се римува толкова красиво като ДЕМОДЕ, ама да хванаеш тумба селебритита да спасяват сезона, след като сте залели всичко с бетонь…

И сте унищожили цялата природа, храната е гадна и скъпа, а прясна риба няма, защото и морето е замърсено. Няма един нормален плаж без отвратителна и адски силна музика от 40 заведения наведнъж + такса чадър, шезлонг и паркинг…

В заведенията сервират менте алкохол и още хиляди гадости, еми… не ви е малко срам?…

А и тоя грозен напън, където на няколко пъти завишихте броя на жертвите в Гърция от бурята.

И заглавията в кафевите медии гърмяха “АД В ГЪРЦИЯ” е поредния жалък опит да спасявате нещо, което безвъзвратно сте унищожили. ХаштагЕфхаристо”, изригна Рут Колева.

Гневът й е срещу кампанията, подета от родните звезди за спасяването на Черноморието под название #роднотоморенеедемоде. В нея се включиха Алисия, Йоанна Драгнева, Орлин Павлов, Ники Илиев, Башар Рахал и дори митрополит Антоний.

Постът на Рут Колева събра доста лайкове, споделяния и одобрителни коментари:

“По работа бях в Балчик вчера (събота 13-ти юли, в разгара на “сезона”), имах уредено спане в местен хотел, уж от добрите. Почти празен. Единична стая за 70лв. Няма интернет и топла вода.

На рецепцията адресирам проблемите и ми казват, че знаят за това, но интернет доставчика не можел да оправи модема и постоянно прекъсвал. А водопроводчика не успял да отвори някакви кранове и от зимата насам на третия етаж нямало топла вода.

Еми не става така, за почивка ще си ида в Коста Рика и за по-ниска цена ще получа мега гледки, плажове и обслужване”, разказа приятелят на певицата Петър Георгиев.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.