България

Журналистката Лияна Панделиева в шок от катастрофа на АМ “Тракия”! (виж тук)

Лияна Панделиева шокирана от това, което се разигра пред очите й!

Журналистката Лияна Панделиева е в шок от ужаса, който се разигра пред очите й на магистрала “Тракия”. При това само преди два дни. Ето какво видя тя и го описа подробно в мрежата:

“Един идиот и неговият спътник останаха живи на “Тракия”. Още по-добрата новина – докато са размазвали мантинелата, не са ударили никого друг.

Потеглям от Ихтиман. Завалява леко и след малко обръща на порой, ама от онези, при които чистачките служат само за махане, без да се вижда каквото и да било.

Включвам фаровете, задната светлина за мъгла и аварийките, карам с под 50. Колата пред мен, доколкото мога да усетя присъствието й, също е на фарове и аварийки.

Зад себе си май мярвам друга кола на аварийки, но не съм сигурна. В дясно, в разширение на аварийната лента, буквално в дърветата, се е сгушила кола, която явно ще чака бурята да отмине.

В този момент, от ляво, по-скоро като усещане за дух прелита кола – като казвам прелита, това означава, че ни изпреварва за по-малко от секунда.

След около минута дъждът рязко намалява и се превръща в обикновена небесна вода. Всички увеличаваме скоростта, но все още сме в колона с около 70-80 км/ч. Станали са локви, аквапланингът дебне през няколко метра.

Изминавам още около 2 минути и първо виждам свирепо изкривената мантинела, пред мен колите бият спирачки, нови аварийки и в дясно, в канавката, с дупето нагоре и смачкана предница, е светлосив мерцедес.

Мисля, че изпреварващият дух ми се материализира съвсем ясно. До колата вече стояха двама мъже – явно никой не беше пострадал.

И не спирам да се чудя: безгранично глупав ли е човекът, който поема такъв безумен риск или някои наистина вярват в безсмъртието?”, потресена е Лияна Панделиева.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.