Новини

Ирина Тенчева с неочаквано признание! (ето какво разкри любимата на Иван Христов)

Ирина Тенчева чисти приятелите си от жертви, тирани и спасители!

Половинката на продуцента Иван Христов – Ирина Тенчева се е заела да прави яка чистка сред приятелите си. Не само в реалността, но и в социалната мрежа. Тя сподели, че бърза да се отърве от три типа хора – жертви, тирани и спасители.

Ето какво заяви Тенчева в профила си преди броени часове. Направи го от морето, където е на почивка с любимите си хора:

“Днес при нас времето не е за плаж…. седим на голямата тераса на приятели и се смеем до сълзи. Направила съм сладкиши. Пием кафета и коктейли. Някои играят табла.

Децата слушат Ицо Хазарта и ритат топка, по-малките се гонят с колела и тротинетки… Много е хубаво да умееш да се смееш без да ти е нужна тема и жертва от фейсбук. Което пак ми напомни за далечното ехо стигнало и гръцкия бряг…

Ролите в живота (и виртуалния) са най-често на жертва, на тиранин и на спасител. И от трите най-вредни са третите, които няма как да съществуват ако някой не е в опасност и нечия справедливост не е наранена.

Затова, често сами измислят и разпространяват слухове за опасности, внушават паранои, създават напрежение…

Ще ги познаете и по изгубената способност да се засмеят ако няма кого да посочат като обект на иронията си – често това са добронамерени хора и каузи. Смехът е здраве. Цинизмът и параноята – болести. И двете са заразни.

Избирайте внимателно какво пълни нюзфийда ви, радвайте се на живота и бъдете спокойни – никой не може да ви накара да родите деца ако вие не искате деца – (нали от това ни спасяваха тази седмица?)”, сподели Ирина Тенчева.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.