Новини

Ирина Тенчева с неочаквано признание! (ето какво разкри любимата на Иван Христов)

Ирина Тенчева чисти приятелите си от жертви, тирани и спасители!

Половинката на продуцента Иван Христов – Ирина Тенчева се е заела да прави яка чистка сред приятелите си. Не само в реалността, но и в социалната мрежа. Тя сподели, че бърза да се отърве от три типа хора – жертви, тирани и спасители.

Ето какво заяви Тенчева в профила си преди броени часове. Направи го от морето, където е на почивка с любимите си хора:

“Днес при нас времето не е за плаж…. седим на голямата тераса на приятели и се смеем до сълзи. Направила съм сладкиши. Пием кафета и коктейли. Някои играят табла.

Децата слушат Ицо Хазарта и ритат топка, по-малките се гонят с колела и тротинетки… Много е хубаво да умееш да се смееш без да ти е нужна тема и жертва от фейсбук. Което пак ми напомни за далечното ехо стигнало и гръцкия бряг…

Ролите в живота (и виртуалния) са най-често на жертва, на тиранин и на спасител. И от трите най-вредни са третите, които няма как да съществуват ако някой не е в опасност и нечия справедливост не е наранена.

Затова, често сами измислят и разпространяват слухове за опасности, внушават паранои, създават напрежение…

Ще ги познаете и по изгубената способност да се засмеят ако няма кого да посочат като обект на иронията си – често това са добронамерени хора и каузи. Смехът е здраве. Цинизмът и параноята – болести. И двете са заразни.

Избирайте внимателно какво пълни нюзфийда ви, радвайте се на живота и бъдете спокойни – никой не може да ви накара да родите деца ако вие не искате деца – (нали от това ни спасяваха тази седмица?)”, сподели Ирина Тенчева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.