Ирина Тенчева с неочаквано признание! (ето какво разкри любимата на Иван Христов)

https://goreshto.net/novini/irina-tencheva-s-neochakvano-priznanie-eto-kakvo-razkri-lyubimata-na-ivan-hristov/50659 Goreshto.net
Ирина Тенчева с неочаквано признание! (ето какво разкри любимата на Иван Христов)

Ирина Тенчева чисти приятелите си от жертви, тирани и спасители!

Половинката на продуцента Иван Христов - Ирина Тенчева се е заела да прави яка чистка сред приятелите си. Не само в реалността, но и в социалната мрежа. Тя сподели, че бърза да се отърве от три типа хора - жертви, тирани и спасители. Ето какво заяви Тенчева в профила си преди броени часове. Направи го от морето, където е на почивка с любимите си хора: "Днес при нас времето не е за плаж.... седим на голямата тераса на приятели и се смеем до сълзи. Направила съм сладкиши. Пием кафета и коктейли. Някои играят табла. Децата слушат Ицо Хазарта и ритат топка, по-малките се гонят с колела и тротинетки... Много е хубаво да умееш да се смееш без да ти е нужна тема и жертва от фейсбук. Което пак ми напомни за далечното ехо стигнало и гръцкия бряг... Ролите в живота (и виртуалния) са най-често на жертва, на тиранин и на спасител. И от трите най-вредни са третите, които няма как да съществуват ако някой не е в опасност и нечия справедливост не е наранена. Затова, често сами измислят и разпространяват слухове за опасности, внушават паранои, създават напрежение... Ще ги познаете и по изгубената способност да се засмеят ако няма кого да посочат като обект на иронията си - често това са добронамерени хора и каузи. Смехът е здраве. Цинизмът и параноята - болести. И двете са заразни. Избирайте внимателно какво пълни нюзфийда ви, радвайте се на живота и бъдете спокойни - никой не може да ви накара да родите деца ако вие не искате деца - (нали от това ни спасяваха тази седмица?)", сподели Ирина Тенчева.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.