България Новини

Параноя: Слави Трифонов влиза в дома си с пръстов отпечатък! (ето причината)

Слави Трифонов се бои от крадци и шпиони!

Шоумен номер едно у нас Слави Трифонов изглежда изключително земен и народен човек. Въпреки славата и милионите, с които разполага, той е здраво стъпил на земята. И не можем да го видим да се лигави по нощни барове с пиене и мацки.

Дългия обаче си има своите странности, които за популярна личност като него, са съвсем нормални. Ако щете вярвайте, но се оказа, че Слави е инсталирал специално електронно изобретение на входната врата в дома си.

Вратата на палата му в село Кладница, където живее, се отваря само и единствено с пръстовия му отпечатък. Нищо друго!… Това било гаранция, че и пиле не може да прехвръкне, камо ли неканен гост да влезе в къщата.

Слави Трифонов нямал вяра на ключове, чипове, карти и прочие, които лесно могат да бъдат дублирани или разгадани, пише вестник “Уикенд”. Джаджата с пръстовия отпечатък била единственото, което го впечатлило и му вдъхнало сигурност.

Цената на това изобретение не е никак висока, а за Слави си е направо без пари. То струвало 600 лева, но за подобна биометрична заключваща система, си струвало да плати и тройно.

Устройството можело да запамети над 100 пръстови отпечатъка, но Трифонов не пожелал да даде достъп на никого, дори и на семейството си. Така че неговите отпечатъци и ничии други са тези, с които може да се проникне в дома му.

Припомняме, че Слави Трифонов пръсна милиони за имота си в Кладница. Само мястото от 4 декара в баровското селище струва близо 280 000 евро. А за строежа и обзавеждането шоуменът се изръсил с колосална сума.

Дългия доста време се чудеше дали да не си купи къща в Делта Хил, където живее и сценаристът му Иво Сиромахов. Но в крайна сметка всички му се сторили еднакви и решил да построи мечтания си дом в Кладница.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.