Параноя: Слави Трифонов влиза в дома си с пръстов отпечатък! (ето причината)

https://goreshto.net/novini/paranoya-slavi-trifonov-vliza-v-doma-si-s-prastov-otpechatak-eto-prichinata/50658 Goreshto.net
Параноя: Слави Трифонов влиза в дома си с пръстов отпечатък! (ето причината)

Слави Трифонов се бои от крадци и шпиони!

Шоумен номер едно у нас Слави Трифонов изглежда изключително земен и народен човек. Въпреки славата и милионите, с които разполага, той е здраво стъпил на земята. И не можем да го видим да се лигави по нощни барове с пиене и мацки. Дългия обаче си има своите странности, които за популярна личност като него, са съвсем нормални. Ако щете вярвайте, но се оказа, че Слави е инсталирал специално електронно изобретение на входната врата в дома си. Вратата на палата му в село Кладница, където живее, се отваря само и единствено с пръстовия му отпечатък. Нищо друго!... Това било гаранция, че и пиле не може да прехвръкне, камо ли неканен гост да влезе в къщата. Слави Трифонов нямал вяра на ключове, чипове, карти и прочие, които лесно могат да бъдат дублирани или разгадани, пише вестник "Уикенд". Джаджата с пръстовия отпечатък била единственото, което го впечатлило и му вдъхнало сигурност. Цената на това изобретение не е никак висока, а за Слави си е направо без пари. То струвало 600 лева, но за подобна биометрична заключваща система, си струвало да плати и тройно. Устройството можело да запамети над 100 пръстови отпечатъка, но Трифонов не пожелал да даде достъп на никого, дори и на семейството си. Така че неговите отпечатъци и ничии други са тези, с които може да се проникне в дома му. Припомняме, че Слави Трифонов пръсна милиони за имота си в Кладница. Само мястото от 4 декара в баровското селище струва близо 280 000 евро. А за строежа и обзавеждането шоуменът се изръсил с колосална сума. Дългия доста време се чудеше дали да не си купи къща в Делта Хил, където живее и сценаристът му Иво Сиромахов. Но в крайна сметка всички му се сторили еднакви и решил да построи мечтания си дом в Кладница.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.