България Новини

След второто раждане: Ето как отслабва Славена Вътова! (още подробности)

Славена Вътова се радва на добър ген, но полага и усилия!

Една от най-красивите носителки на короната Мис България – Славена Вътова е щастлива с половинката си и двете им щерки. Въпреки натовареното си ежедневие на домакиня и работеща жена обаче, тя все още може да се похвали с наистина перфектна фигура.

Да, Славена определено има добри гени и явно не пълнее лесно, но полага и максимални усилия за поддържане на теглото си. Знаем, че след второто раждане е доста по-трудно да отслабнеш и да имаш стегнато тяло.

Както виждаме, Вътова може да бъде спокойна за това – където и да отиде, събира погледите. А и как иначе, след като няма и следа от стрии или целулит. Е, тайната й вече е разкрита и се разбра как Славена Вътова поддържа форма.

Новото при нея е, че използва специално “отслабващо бельо”, което носи почти всеки ден. То спомагало за прибиране на кожата и загряване на тялото, което води до желаното вталяване.

Със сигурност обаче тези парцалки са последното, на което разчита миската. Славена спазва стриктен режим на хранене и много внимава какви продукти пазарува за вкъщи. Учи и децата си да се хранят полезно и здравословно.

Освен това тя не спира да тренира и да поддържа мускулатурата си в отлична форма. Знаем, че когато едно тяло е отпуснато, то изглежда и по-дебело, дори и да не е така. Славена Вътова обича да ходи на фитнес и има личен инструктор.

Когато не й остава време за залата обаче, тя прави дълги разходки, тича в парка или търчи след децата, което не е никак по-малко изморително. Можем да я поздравим за грижите, които полага за себе си и да й пожелаем да изглежда все така, дори след още 30 години!

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.