България Новини

След второто раждане: Ето как отслабва Славена Вътова! (още подробности)

Славена Вътова се радва на добър ген, но полага и усилия!

Една от най-красивите носителки на короната Мис България – Славена Вътова е щастлива с половинката си и двете им щерки. Въпреки натовареното си ежедневие на домакиня и работеща жена обаче, тя все още може да се похвали с наистина перфектна фигура.

Да, Славена определено има добри гени и явно не пълнее лесно, но полага и максимални усилия за поддържане на теглото си. Знаем, че след второто раждане е доста по-трудно да отслабнеш и да имаш стегнато тяло.

Както виждаме, Вътова може да бъде спокойна за това – където и да отиде, събира погледите. А и как иначе, след като няма и следа от стрии или целулит. Е, тайната й вече е разкрита и се разбра как Славена Вътова поддържа форма.

Новото при нея е, че използва специално “отслабващо бельо”, което носи почти всеки ден. То спомагало за прибиране на кожата и загряване на тялото, което води до желаното вталяване.

Със сигурност обаче тези парцалки са последното, на което разчита миската. Славена спазва стриктен режим на хранене и много внимава какви продукти пазарува за вкъщи. Учи и децата си да се хранят полезно и здравословно.

Освен това тя не спира да тренира и да поддържа мускулатурата си в отлична форма. Знаем, че когато едно тяло е отпуснато, то изглежда и по-дебело, дори и да не е така. Славена Вътова обича да ходи на фитнес и има личен инструктор.

Когато не й остава време за залата обаче, тя прави дълги разходки, тича в парка или търчи след децата, което не е никак по-малко изморително. Можем да я поздравим за грижите, които полага за себе си и да й пожелаем да изглежда все така, дори след още 30 години!

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.