Забавно

Скандалният Джийсън Брад Люис избухна в мрежата! (виж тук)

Джийсън Брад Люис погна родното Черноморие!

Помните ли устатият Джийсън Брад Люис, който стана известен преди години с участието си в музикален формат. Е, там може и да не пожъна кой знае какъв успех, но днес работи с едни от най-обичаните родни певци като рапъра 100 Кила например.

Единственият, който не може да гледа и на снимка Джийсън, е актьорът Наум Шопов – младши. А причината е, че Брад Люис редовно и системно се заяжда грубо с него в мрежата.

Знае се, че който е попаднал на мушката му, трудно би се справил с унижението и гаврите. Този път обаче Джийсън Брад Люис не се захвана с човек, а погна родното Черноморие. Сравнението му с Гърция, макар и в негов стил, е напълно реално и правдиво:

“На мен Гърция ми харесва.. гръцка салата 500 грама, 7 евро.. ядеш и мреш! Едни сирена, едни домати едни краставици и един лук…. само това мога да ям…

Навсякъде ти казват “Здравейте, добре дошли!” С УСМИВКА.. Аз съм режисьор, чета им го в очите.. МИСЛЯТ ГО!. Сядаш , ядеш… облизваш си пръстите, що да не им оставиш бакшиш?????? Даже двоен ще им оставя!

Даже ще ида в кухнята да благодаря на готвачите… и таммм малее като ме посреща един с хубави гъсти вежди и месест нос,, гол до кръста… с плочки.. Вика ми “Евхаристо поли,,, сакис надупакис в кухнякис?” ЕМИ ЕСТ>.

И ТАМ 50 ЕВРО И СИ ИЗЛИЗАМ ЩАСТЛИВ А ТУКААА? КВО? САМО МУЦИНИ МИ ПРАЙТЕ ПО МОРЕТО…. ЗА ТВА БИХ ЕДНА ВЪВ ВАРНА ПРЕДИ ГОДИНИ! АЙ СИКАНА ОТ ТУКА!”, изтрещя Джийсън Брад Люис.

Постът му успя да събере огромно количество коментари и лайкове за нула време. Особено след скандалните репортажи за надутите цени на морето, съчетани с нулево обслужване като ниво на качество.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.