Новини Шоубизнес

Мегз стана на 29: Взриви мрежата на рождения си ден! (виж тук)

Мегз навърши 29 години днес, щастлива е и в любовта!

Миглена Каканашева – Мегз стана на 29 години. За първи път досега дизайнерката е щастлива на рождения си ден – не само в професионален, но и в романтичен план. Ето какво призна тя преди броени часове:

“От цялото си сърце ви благодаря за уважението и любовта, с които ме заливате, особено днес. Знам, че го казвам всяка година, но любовта и доверието ви са най-силната опора и мотиватор в живота ми. Благодаря ви, щастлива съм!

Днес ставам на 29. Миналата година точно на този ден си пожелах през тази година да ви стана полезна не само с продуктите си, но и с личните си качества.

Поисках да се занимавам повече със социална дейност и медии. Изглежда този ден е магически, защото точно една година по-късно, равносметката ми е изумителна. Смених целия си мироглед. Преподредих приоритетите си.

И чак започнах да имам резултати – Срещнах любовта. Създадох АКТИВНО ДОБРО – нищо, че е още съвсем в началото. Започнах да пиша отново. Направих собствено риалити, което се превърна в най-хитовия онлайн проект на Нова Телевизия и имаме вече договор за още един сезон.

Плюс още 1 по-мащабен проект от същия инстаграм тип + обмисляме стартирането на едно мое си по-публицистично предаване със социален и психологически привкус(скоро ще ви разкажа). Направо звучи невероятно, а само преди година всичко това бяха просто затиснати от страховете ми пориви.

Тази година искам да стигна още по-далече в личностното си развитие. Искам вече да има за Миглена. Не знам как да ви обясня, но досега всичко винаги съм правила за някой друг – както обичах да казвам “аз съм нищо, каузите ми са по-важни”.

Вие знаете ли, че имам 1 декар склад с дрехи, а ме е страх да си взема 1 рокля за мен – особено когато е търсена в момента -да не ощетя някой клиент. Имам чувството че имам 1 тон енергия става ли въпрос за някой друг. А за мен – нула.

Вече не искам да е така. Искам аз да си стана център, това ще ме направи още по-силна и ще мога да градя още повече и да бъда още по-полезна. Вече не ме е страх да бъда Миглена. И не ми трябва обвивката на МЕГЗ, за да се чувствам значима.

МЕГЗ е едно от най-важните неща в живота ми. Обожавам работата си, благодаря на Господ за това,че върви толкова добре. Но аз съм много повече от това и от тук нататък искам цялото изобилие за себе си.

По този път ще вървя тази година. Най-голямото щастие за мен ще бъде ако и в тази посока вървим заедно. Вярвам, че може да изградим много! Обичам ви безкрайно!”, сподели Мегз.

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.