Мегз стана на 29: Взриви мрежата на рождения си ден! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/megz-stana-na-29-vzrivi-mrezhata-na-rozhdeniya-si-den-vizh-tuk/50654 Goreshto.net
Мегз стана на 29: Взриви мрежата на рождения си ден! (виж тук)

Мегз навърши 29 години днес, щастлива е и в любовта!

Миглена Каканашева - Мегз стана на 29 години. За първи път досега дизайнерката е щастлива на рождения си ден - не само в професионален, но и в романтичен план. Ето какво призна тя преди броени часове:

"От цялото си сърце ви благодаря за уважението и любовта, с които ме заливате, особено днес. Знам, че го казвам всяка година, но любовта и доверието ви са най-силната опора и мотиватор в живота ми. Благодаря ви, щастлива съм!

Днес ставам на 29. Миналата година точно на този ден си пожелах през тази година да ви стана полезна не само с продуктите си, но и с личните си качества. Поисках да се занимавам повече със социална дейност и медии. Изглежда този ден е магически, защото точно една година по-късно, равносметката ми е изумителна. Смених целия си мироглед. Преподредих приоритетите си.

И чак започнах да имам резултати - Срещнах любовта. Създадох АКТИВНО ДОБРО - нищо, че е още съвсем в началото. Започнах да пиша отново. Направих собствено риалити, което се превърна в най-хитовия онлайн проект на Нова Телевизия и имаме вече договор за още един сезон.

Плюс още 1 по-мащабен проект от същия инстаграм тип + обмисляме стартирането на едно мое си по-публицистично предаване със социален и психологически привкус(скоро ще ви разкажа). Направо звучи невероятно, а само преди година всичко това бяха просто затиснати от страховете ми пориви. Тази година искам да стигна още по-далече в личностното си развитие. Искам вече да има за Миглена. Не знам как да ви обясня, но досега всичко винаги съм правила за някой друг - както обичах да казвам “аз съм нищо, каузите ми са по-важни”. Вие знаете ли, че имам 1 декар склад с дрехи, а ме е страх да си взема 1 рокля за мен - особено когато е търсена в момента -да не ощетя някой клиент. Имам чувството че имам 1 тон енергия става ли въпрос за някой друг. А за мен - нула. Вече не искам да е така. Искам аз да си стана център, това ще ме направи още по-силна и ще мога да градя още повече и да бъда още по-полезна. Вече не ме е страх да бъда Миглена. И не ми трябва обвивката на МЕГЗ, за да се чувствам значима. МЕГЗ е едно от най-важните неща в живота ми. Обожавам работата си, благодаря на Господ за това,че върви толкова добре. Но аз съм много повече от това и от тук нататък искам цялото изобилие за себе си. По този път ще вървя тази година. Най-голямото щастие за мен ще бъде ако и в тази посока вървим заедно. Вярвам, че може да изградим много! Обичам ви безкрайно!", сподели Мегз.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.