Горещо

Бомба: Наталия Кобилкина взриви с признание! (никой не очакваше това)

Наталия Кобилкина успя да шашне с откровенията си!

Наталия Кобилкина взриви мрежата – буквално. Направи го днес, с признания за себе си, които никой не очакваше. От силната, властна и обичаща славата тигрица, тя се превърна в… вижте в какво. Ето какво сподели с последователите си:

“Гледам напоследък в Инстаграм и колко често виждам как жените постват своите снимки в скъпи магазини, купувайки скъпи чанти или обувки и как това ги прави много щастливи. Гледах ги и се замислих какво мен ми прави щастлива?

Купувайки понякога скъпи неща не забелязвам, че това по някой начин влияе на моето ниво на щастие. И точно не разбирам как заради красиви обувки жените прекарват нощта с неприятен за тях мъж – това не бих си причинила със сигурност!

Много ценя свобода и простота в живота си. Обожавам да се развивам и да пътувам по интересни обучения. НЕ ОБИЧАМ алкохол и партита, шумните места не моето място.

Забавно, но нямам идея как съм се превърнала в публичната личност при положение, че обожавах от малката да съм вкъщи с интересна книга. И сега когато живеем вкъща в Гърция с мъжа ми и детето без особен социален живот изпитвам невероятно щастие, че имам време да почивам, да се занимавам с детето, да чете книги и да правя нови неща.

Наистина обичам прости неща. Няма нищо по-вкусно за мен от ориз или елда със салатка с домат, обожавам да ходя боса на див плаж и да плувам гола в морето, обичам истински материи вкъщи – дърво и керамика, дрехи които мога да нося без бельо и да бъдат удобни и елегантни.

Винаги казвам каквото мисля и съм честна и директна. На никой не тая обида – просто приемам хора каквито са.

Да, разбира се купувам понякога нещо марково, с радост нося и диаманти подарени от моя мъж. Но основно го правя защото за хора до мен спазват някой стандарт и просто се изисква в някакви моменти да спазвам етикета и да бъда на това ниво.

Но ако мога да определя моите ценности: свобода, автентичност, лекота и радост от живота чрез емоции и любов. Приятели, а какви са вашите ценности?”, попита Наталия Кобилкина.

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.