България

Мая Илиева разтърси с изповед за Жоро: Виж какво разкри вдовицата на Главния!

Изповед на Мая Илиева за Жоро Илиев взриви мрежата!

Неочаквана изповед на вдовицата на убития шеф на ВИС-2 Жоро Илиев – Мая Илиева разтърси социалната мрежа. Думите й бяха споделени от мнозина, в това число и небезизвестната Мариела Нордел.

Не е ясно дали действително тези думи принадлежат на Мая, или са дело на някой анонимен кандидат писател, но определено са силни и затрогващи. Не отричаме обаче и да са си лично нейни. Ето какво споделя тя години след гибелта на Георги Илиев:

“МАЯ ИЛИЕВА ЗА ЖОРО ИЛИЕВ:

Веднъж пих кафе със съпруга ми . . . Кафенето беше евтино и неприятно, а кафето безвкусно и хладно. Но съпругът ми беше млад и красив и аз го обичах ужасно много.

В тази сутрин носех старото си палто, което мразех толкова много, че обвинявах него за всичките си неволи в живота. Караше ме да се чувствам грозна и дебела, а на всичкото отгоре и не топлеше.

Пих гадното кафе на малки глътки и гледах мъжа си. Той ме обичаше и това личеше дори в погледа му. И аз го обичах . . . Нямате представа колко много. Мечтаех си един ден да се гледаме по същия начин, но в някой хубав ресторант, а аз да изглеждам стилна и красива. За него, разбира се.

Съпругът ми почина млад и също толкова красив, колкото в онзи ден, в който пихме евтино кафе. Аз останах сама. През следващите години изпих стотици кафета в най-различни заведения. Имах дрехи, наистина много дрехи и почти бях изтрила спомена за онова палто, което съсипваше живота ми.

Но всеки път, когато отпивах от топлата напитка, си мечтаех да нося грозното си старо палто и да пия гадно кафе, стига да съм с него.

Тогава разбрах, че съм имала целия свят, а сега, когато имам пари, съм гола и беднa”, това са думите на Мая Илиева, които разтърсиха мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.