Неочаквано: Тежка бременност застигна хубавата Цвети, Криско плътно до нея!

https://goreshto.net/balgariya/neochakvano-tezhka-bremennost-zastigna-hubavata-cveti-krisko-platno-do-neya/50650 Goreshto.net
Неочаквано: Тежка бременност застигна хубавата Цвети, Криско плътно до нея!

Цвети на Криско с много тежка бременност!

Броени месеци остават докато хитмейкърът Криско и половинката му Цвети станат родители за първи път. Красавицата вече е в напреднала бременност, но близки до нея разкриха, че тя протича твърде тежко. Стюардесата Цвети Петрова дори се притеснила сериозно, след като след третия месец гаденето и световъртежите й продължили. Лекарят обаче й гарантирал, че всичко е нормално и в реда на нещата. Просто всяка жена понася по различен начин това състояние. Освен неразположението, бебето на Криско и Цвети явно ще бъде доста палаво и буйно, защото не спирало да рита родителката си от корема. Хубавицата почти нямала покой от немирните крачета, които буйствали в нея, пише вестник "България днес". "Явно ще е голям палавник и пълен с енергия, защото не се спира", смее се любимата на рапъра от Габрово. Цвети отдавна се отказа от работата си и прекарва повечето време у дома, или на почивки с Криско. Самият той е ограничил участията си до минимум, за да бъде на разположение на жена си и да й угажда във всичко. В разгара на лятото Кристиян Талев ще има едва десетина участия на месец, което за него си е направо безработица. От няколко дни влюбените гълъбчета са на море в Слънчев бряг, където се канят да прекарат почти цялото лято. А раждането на бебето ще се осъществи в Пловдив. При лекар, когото Цвети посещава още от началото на бременността си. Мнозина се учудиха, че Криско и тя са избрали именно Пловдив за града, където ще се роди детето им, но вероятно това има връзка с медиите и папараците. Двамата не искат да бъдат постоянно следени и да им се налага да се крият от фотоапаратите. Пожелаваме лека бременност на прекрасната Цвети, както и появата на едно здраво, красиво и усмихнато бебче!    

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.