Моника Валериева: Успях, защото никога не се отказах! (още подробности)

https://goreshto.net/shoubiznes/monika-valerieva-uspyah-zashtoto-nikoga-ne-se-otkazah-oshte-podrobnosti/50646 Goreshto.net
Моника Валериева: Успях, защото никога не се отказах! (още подробности)

Моника Валериева разкри тайната на успеха си в живота!

Моделката Моника Валериева е може би една от най-коментираните, най-следените, но и най-оплюваните жени у нас. А основната причина е една - това, че е красива, успешна и "лъскава" (каквото и да означава това в наши дни). Навремето в Къщата на Вип Брадър Люси Иларионов опита да унижи Моника пред цяла България, но не успя да докаже твърденията си. И бе съден от нея до дупка. Въпреки цялата злоба, която се изсипва ежедневно с кофи върху главата й, Валериева продължава да върви напред. И изглежда все по-щастлива и все по-красива. Самата тя наскоро сподели на какво се дължи това. Ето нейната истина: "Така се родих! Гоних цял живот мечтите си, малки и големи! Понякога те не оправдаваха средствата, но постигнах всичко което пожелах! Никога не се отказах. Хората около мен казваха, че е невъзможен този проект, този риск, този живот, тази любов! Аз им доказах, че е възможно. Тези хора останаха в миналото заради завист, а другите останаха до мен и се развиваха редом с мен вдъхновени от успехи! Родена с късмет, ще каже някой! Нееееее, просто жена, която никога не се отказва от това което иска! Дори да е нещо малко, незначително, нещо което не си заслужава, аз не се отказвам! Един път откажа ли се, ще се превърне в навик. Не можеш да ме разбереш, не се опитвай, хората мислят, че това е лудост! Тази лудост ме поддържа жива, това е енергия и тя ухае на живот!!! Аз знам цената,на всяка вътрешна борба със себе си с егото ми, но си струва, защото си опитал! И е било приключение! Иначе е скучно, нали? Падам, стоя паднала, но винаги ставам и взимам това което искам! Защото никога не се отказвам от това което искам! Дори да го искам за малко! И не се мъчете, не цитирам никого! А себе си", разкри в профила си в мрежата Моника Валериева.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.