След месеци раздяла: Емануела се събра отново с Елвиса! (още подробности)

https://goreshto.net/goreshto/sled-meseci-razdyala-emanuela-se-sabra-otnovo-s-elvisa-oshte-podrobnosti/50643 Goreshto.net
След месеци раздяла: Емануела се събра отново с Елвиса! (още подробности)

Емануела и Мартин Николов - Елвиса са отново заедно!

Старата любов ръжда не хваща, са казали хората. Ако е истинска обаче... Така ще се окаже явно при Емануела и Мартин Николов - Елвиса. Които са отново заедно след месеци раздяла. Певицата на Пайнер и бизнесменът публикуваха свои снимки, на които изглеждат повече от влюбени. Гушнати един в друг, те предизвикаха множество реакции в социалната мрежа, пише вестник "България днес". Феновете на Емануела я поздравяват и й пожелават щастие с Мартин. Е, има и такива, които не пропускат да си позлобеят открито, но красавицата пет пари не дава за хейта им. Припомняме, че Елвиса е най-дългата връзка на изпълнителката след като роди дете на Митко Динев. Заради любовта си към нея, бизнесменът дори влезе за няколко дни в Къщата на Вип Брадър миналия сезон. Всички видяха с очите си, че Николов е интелигентно и възпитано момче с отлично чувство за хумор. В него нямаше и грам надменност към останалите съквартиранти, а се оказа и със завидно търпение. Странно защо малко след края на формата двамата с Емануела прекратиха връзката си. Имаше редица слухове за причините като дори беше спрягана изневяра от страна на Елвиса. Дали той действително е кръшнал встрани, не е ясно, но и самата зеленоока хубавица бе изригнала с многозначителен пост в мрежата. Повече от ясно беше, че е обидена на бившия си любим. Е, днес тези неща явно вече са съвсем забравени и зад гърба на влюбените. Очакваме само Мартин да се сети да предложи брак на Еми - така, както самата тя го направи уж на шега в нощен клуб миналата година. Емануела е от малкото певици, които са доказали, че не се поддават на моментни изкушения и могат да бъдат верни на човека до себе си. А и след всичко, което преживя с бившите си, заслужава да бъде наистина щастлива.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.