Горещо

След месеци раздяла: Емануела се събра отново с Елвиса! (още подробности)

Емануела и Мартин Николов – Елвиса са отново заедно!

Старата любов ръжда не хваща, са казали хората. Ако е истинска обаче… Така ще се окаже явно при Емануела и Мартин Николов – Елвиса. Които са отново заедно след месеци раздяла.

Певицата на Пайнер и бизнесменът публикуваха свои снимки, на които изглеждат повече от влюбени. Гушнати един в друг, те предизвикаха множество реакции в социалната мрежа, пише вестник “България днес”.

Феновете на Емануела я поздравяват и й пожелават щастие с Мартин. Е, има и такива, които не пропускат да си позлобеят открито, но красавицата пет пари не дава за хейта им.

Припомняме, че Елвиса е най-дългата връзка на изпълнителката след като роди дете на Митко Динев. Заради любовта си към нея, бизнесменът дори влезе за няколко дни в Къщата на Вип Брадър миналия сезон.

Всички видяха с очите си, че Николов е интелигентно и възпитано момче с отлично чувство за хумор. В него нямаше и грам надменност към останалите съквартиранти, а се оказа и със завидно търпение.

Странно защо малко след края на формата двамата с Емануела прекратиха връзката си. Имаше редица слухове за причините като дори беше спрягана изневяра от страна на Елвиса.

Дали той действително е кръшнал встрани, не е ясно, но и самата зеленоока хубавица бе изригнала с многозначителен пост в мрежата. Повече от ясно беше, че е обидена на бившия си любим.

Е, днес тези неща явно вече са съвсем забравени и зад гърба на влюбените. Очакваме само Мартин да се сети да предложи брак на Еми – така, както самата тя го направи уж на шега в нощен клуб миналата година.

Емануела е от малкото певици, които са доказали, че не се поддават на моментни изкушения и могат да бъдат верни на човека до себе си. А и след всичко, което преживя с бившите си, заслужава да бъде наистина щастлива.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.