България Новини

Щерката на Румен Радев посрещна Джулая на “Смокиня”! (дивее в чалготека с Галин)

Щерката на президента Радев вилнее по чалготеките!

Още преди да е навършила 18, чаровната щерка на президента Румен Радев дивее по нощните клубове и чалготеки. Дарина Радева посрещна Джулай морнинг на къмпинг “Смокиня” с приятели и шумно парти.

Компанията на президентската дъщеря беше наела няколко бунгала на метри от плажа. Цялата тумба купонясваше до зори в известен плажен бар, а Дарина изглеждаше в стихията си.

Очевидно родителското тяло в лицето на Румен Радев и екс съпругата му Гинка Кесякова имат пълно доверие в девойката, за да я пускат сама по нощите и на километри от дома. При това още преди да е навършила 18.

Това не е първият случай, в който Дарина Радева е засичана да щурее по дискотеки и нощни барове. Тя явно няма вечерен час и редовно купонясва с авери из столицата, пише Ретро.

Наскоро Дарина беше снимана в една от оборотните чалготеки в София, където видимо се кефеше на участието на Галин. Любимецът на тийнейджърките не пропусна да гушне щерката на държавния глава и да се заиграе с нея.

Кадрите от купона бяха споделени в мрежата от самата Дари, която се оказа фенка на изпълнителя от “Пайнер”.

Колкото до настоящото й отскачане до Черноморието, то не е първото й без родителски контрол. И преди къмпинг “Смокиня” Дарина е почивала с приятели на морето. И до днес обаче не е скандализирала с поведение и не е срамила семейството си.

 

 

 

 

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.