Кичка Бодурова втрещи: Ернестина Шинова се къпе веднъж седмично! (виж как нареди и Слабаков)

https://goreshto.net/novini/kichka-bodurova-vtreshti-ernestina-shinova-se-kape-vednazh-sedmichno-vizh-kak-naredi-i-slabakov/50634 Goreshto.net
Кичка Бодурова втрещи: Ернестина Шинова се къпе веднъж седмично! (виж как нареди и Слабаков)

Кичка Бодурова нареди Слабаков, но буквално размаза жена му Ернестина!

Музикалната ни легенда Кичка Бодурова отдавна е доказала, че не си поплюва. И има ли да казва нещо, казва го на висок глас. Това, което оповести наскоро обаче, буквално взриви всички и размаза Ернестина Шинова. Кичка се сети за нея по повод на мъжа й Андрей Слабаков, който стана евродепутат. Бодурова е категорична, че последният може да е готин мъж и човек, но не го вижда като политик. Камо ли в Брюксел. А жена му Ернестина се къпела веднъж седмично, пише вестник "България днес". "Няма как да не ме питат всички за този Андрей Слабаков. Да, той не може да владее себе си, слабостите му са доста – не може да се въздържа да не пуши примерно. Освен това не трябва ли да знаят английски тези хора, които отиват в Европарламента? Ти тръгваш да представляваш страната ни и си длъжен да отговаряш на най-елементарните стандарти поне. Симпатичен мъж е, но и външният му вид не е на човек, който да представлява България в Европа. Пък и споменът ми за съпругата му е, че се къпе веднъж седмично. Тя лично ми го е казвала, докато бяхме с нея във Вип Брадър. Не вярвам той да го прави по-често“, шокира с думите си Кичка Бодурова. След Слабаков тя подхваща и Фънки, който редовно я сечеше в различни формати и предавания. Мнението й за него не е много по-добро от това за Андрей: „Не ме интересува и какво говори Фънки. Той е един клоун, който парадира с поведение и външност. Къде е свирил, в коя голяма кръчма, та мен да нарича кръчмарска певица заради песните, които пея?“, пита Кичето. А накрая не пропусна и актьора Димитър Маринов, който се прочу с "Оскара" за филма "Зелената книга". "Ролята му е оскъдна, има четири реплики на руски във филма. А го обявиха все едно той е спечелил лично Оскара. Не го познавам този човек, но са ми смешни фанфарите, с които беше посрещнат в България", заяви певицата.  

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.