България

Златната Християна Тодорова забрави Вълка, влюбена е отново?! (още подробности)

Влюбена ли е златната Християна Тодорова, забрави ли Вълка?!

Златното момиче и настоящ треньор по художествена гимнастика Християна Тодорова забрави за Вилиян Вълков – Вълка. И по всичко личи, че е влюбена отново. Поне това подшушнаха близки до нея хора, които обаче отказват да издадат името и самоличността на новия й любим.

Самата Християна изглежда понесена на крилете на щастието и любовта като от известно време насам не спира да поства романтични и доста интригуващи размисли в профила си в мрежата. Ето какво написа тя преди часове:

“Стоях пред нея и я гледах. Бе изрекла само една дума, но дума, каквато никога дотогава не бях чувал. Имах познанства с жени, но винаги бяха бегли срещи, един забавен час, понякога една самотна вечер, бягство от самия себе си, от отчаянието, от празнотата.

А и не желаех повече, защото бях научил, че човек не може да се уповава на нищо друго освен на себе си и най-много още на някой другар. Сега изведнъж видях,че можех да бъда нещо за някого просто защото бях до него и той бе щастлив. Просто защото бяхме заедно.

Изговориш ли го, звучи много просто, но ако се размислиш, то всъщност е огромно, безкрайно. Осъзнато това може да разнищи и промени човека.

То е любов и още нещо. Нещо, за което си струва да се живее. Човек НЕ може да живее за любовта, за друг човек обаче – МОЖЕ !”, философства чаровницата Християна Тодорова в мрежата.

Според мнозина това е ясен знак, че в живота й вече има нова любов и Хриси гребе от нея с пълни шепи. Тя го и заслужава, защото връзката й с Вълка приключи по не особено безболезнен начин.

Знаем, че скоро след това той изтъкна близостта си с Гери-Никол, което не направи добро впечатление на познатите на златното момиче.

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.