Златната Християна Тодорова забрави Вълка, влюбена е отново?! (още подробности)

https://goreshto.net/balgariya/zlatnata-hristiyana-todorova-zabravi-valka-vlyubena-e-otnovo-oshte-podrobnosti/50630 Goreshto.net
Златната Християна Тодорова забрави Вълка, влюбена е отново?! (още подробности)

Влюбена ли е златната Християна Тодорова, забрави ли Вълка?!

Златното момиче и настоящ треньор по художествена гимнастика Християна Тодорова забрави за Вилиян Вълков - Вълка. И по всичко личи, че е влюбена отново. Поне това подшушнаха близки до нея хора, които обаче отказват да издадат името и самоличността на новия й любим. Самата Християна изглежда понесена на крилете на щастието и любовта като от известно време насам не спира да поства романтични и доста интригуващи размисли в профила си в мрежата. Ето какво написа тя преди часове: "Стоях пред нея и я гледах. Бе изрекла само една дума, но дума, каквато никога дотогава не бях чувал. Имах познанства с жени, но винаги бяха бегли срещи, един забавен час, понякога една самотна вечер, бягство от самия себе си, от отчаянието, от празнотата. А и не желаех повече, защото бях научил, че човек не може да се уповава на нищо друго освен на себе си и най-много още на някой другар. Сега изведнъж видях,че можех да бъда нещо за някого просто защото бях до него и той бе щастлив. Просто защото бяхме заедно. Изговориш ли го, звучи много просто, но ако се размислиш, то всъщност е огромно, безкрайно. Осъзнато това може да разнищи и промени човека. То е любов и още нещо. Нещо, за което си струва да се живее. Човек НЕ може да живее за любовта, за друг човек обаче – МОЖЕ !", философства чаровницата Християна Тодорова в мрежата. Според мнозина това е ясен знак, че в живота й вече има нова любов и Хриси гребе от нея с пълни шепи. Тя го и заслужава, защото връзката й с Вълка приключи по не особено безболезнен начин. Знаем, че скоро след това той изтъкна близостта си с Гери-Никол, което не направи добро впечатление на познатите на златното момиче.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.