България

Златната Християна Тодорова забрави Вълка, влюбена е отново?! (още подробности)

Влюбена ли е златната Християна Тодорова, забрави ли Вълка?!

Златното момиче и настоящ треньор по художествена гимнастика Християна Тодорова забрави за Вилиян Вълков – Вълка. И по всичко личи, че е влюбена отново. Поне това подшушнаха близки до нея хора, които обаче отказват да издадат името и самоличността на новия й любим.

Самата Християна изглежда понесена на крилете на щастието и любовта като от известно време насам не спира да поства романтични и доста интригуващи размисли в профила си в мрежата. Ето какво написа тя преди часове:

“Стоях пред нея и я гледах. Бе изрекла само една дума, но дума, каквато никога дотогава не бях чувал. Имах познанства с жени, но винаги бяха бегли срещи, един забавен час, понякога една самотна вечер, бягство от самия себе си, от отчаянието, от празнотата.

А и не желаех повече, защото бях научил, че човек не може да се уповава на нищо друго освен на себе си и най-много още на някой другар. Сега изведнъж видях,че можех да бъда нещо за някого просто защото бях до него и той бе щастлив. Просто защото бяхме заедно.

Изговориш ли го, звучи много просто, но ако се размислиш, то всъщност е огромно, безкрайно. Осъзнато това може да разнищи и промени човека.

То е любов и още нещо. Нещо, за което си струва да се живее. Човек НЕ може да живее за любовта, за друг човек обаче – МОЖЕ !”, философства чаровницата Християна Тодорова в мрежата.

Според мнозина това е ясен знак, че в живота й вече има нова любов и Хриси гребе от нея с пълни шепи. Тя го и заслужава, защото връзката й с Вълка приключи по не особено безболезнен начин.

Знаем, че скоро след това той изтъкна близостта си с Гери-Никол, което не направи добро впечатление на познатите на златното момиче.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.