Скандал: Кирил Десподов би шута на щерката на Цветелина Бориславова заради... ученичка! (СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/skandal-kiril-despodov-bi-shuta-na-shterkata-na-cvetelina-borislavova-zaradi-uchenichka-snimki/50624 Goreshto.net
Скандал: Кирил Десподов би шута на щерката на Цветелина Бориславова заради... ученичка! (СНИМКИ)

Кирил Десподов би шута на гаджето си заради 19-годишната Карла!

Страшен скандал се завихри из светските среди, след като стана ясна причината за раздялата на Кирил Десподов и щерката на Цветелина Бориславова. Оказа се, че двамата не просто мирно и тихо са решили, че няма какво повече да си дадат... А футболистът си е хванал друга. Близки до Кирил Десподов разкриха пред вестник "Галерия", че новата изгора на ритнитопковеца е 19-годишната Карла Баева, която още е ученичка. Именно заради нея той натирил 28-годишната си приятелка Веселина Абаджиева. Кирил Десподов дори не се вълнувал от милионите на екс гаджето си, тъй като самият той си докарва доста добри доходи. Двамата с Карла Баева били заедно от няколко месеца вече и изобщо нямали намерение да крият връзката си. Влюбените редовно си правили екскурзии из различни кътчета на България, възползвайки се от края на сезона за италианската серия „А“, където Десподов играе. "Засега обаче Карла не му е гостувала на Ботуша и затова някои си мислят, че след ваканцията връзката им е под въпрос. Не е ясно дали тя ще успее да задържи интереса му и да останат заедно по-дълго. Каквото и да стане обаче, пътят му към Веселина е затворен окончателно", коментират източниците. Припомняме, че 22-годишният Кирил Десподов подписа договора с Каляри в началото на годината. По това време той все още беше сериозно обвързан с щерката на банкерката Цветелина Бориславова. Чаровната Веселина дори се пренесла при него, но скоро след това го заварила да си чати с малката Карла Баева. Известна с гордостта и чувството си за достойнство, Веси не се и поколебала. Събрала си багажа и се изнесла от дома на Десподов. "Кирчо може и да си скубе косите, но ще бъде късно. Да изпусне Веси заради една малка пикла, това е абсурдно", коментират из мрежата.  

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.