България

Бомба: Златната Християна Тодорова с послание към Вълка?! (виж тук)

Златната Християна Тодорова отново напомни за приключилата си връзка с Вълка!

Златното момиче и настоящ треньор по художествена гимнастика Християна Тодорова все още е сингъл. Преди месеци тя изненадващо приключи връзката си с Вилиян Вълков – Вълка, с когото бяха заедно няколко години.

Първоначално не се разбра причината за краха помежду им, докато един хубав ден Вълка не цъфна заедно с Гери-Никол на сватбата на Софи Маринова. Двамата дори не се опитаха да скрият, че са заедно, което породи множество коментари и въпроси.

Християна Тодорова обаче остана лаконична и досега не е пожелала да коментира официално темата Вилиян. Прави го обаче в мрежата, където неведнъж публикува “загадъчни” постове.

Само преди минути Хриси качи последния такъв, който отново накара феновете й да “надушат” послание към Вълков. Ето какво сподели чаровницата в личния си профил:

“Ако дълго време упорстваш, Животът взима категорични решения и разчиства вместо теб. Не те пита. Не го прави поетапно. Не е особено деликатен. Нито пък се стреми да е мил. Не…

Хваща те за раменете и здраво те разтърсва, докато съвсем се замаеш и от теб изпопада всичко излишно – било то хора, спомени или очаквания. От разтърсването картинката си идва на мястото и виждаш извън очертанията, в които си свикнал да гледаш.

Разбираш,че всичко отдавна е сменило мястото си и пренареждането на приоритети е първата ти неотложна задача. Втората е сам да подредиш след разтребването, за да има място за новото и хубавото.

Отново си спомняш, че най-доброто предстои. Пак ти е слънчево и усмихнато в душата. Пак е вечно лято. Спомняш си как се диша леко и как да се радваш лесно.

В крайна сметка, не е чак толкова лошо да се разчиства, нали?”, риторично попита Християна Тодорова. Явно тя е успяла да се справи с болката от раздялата и да забрави неверното си бившо гадже.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.