Новини Шоубизнес

Честито: Бившият на Мария чака второ бебе от Никол Андонова! (още подробности)

Бившият на Мария чака бебе от хубавата Никол Андонова!

Първият съпруг на пайнерката Мария – хотелиерът Митко Андонов е в очакване на ново бебе. Съвсем скоро той ще гушне третото си дете от дългогодишната му половинка Никол Андонова.

Дългокраката красавица е вече в напреднала бременност, но от чисто суеверие двамата не искат да разкриват кога е терминът. Нито пък пола на бебето.

Знаем, че бившият на Мария вече има един син Ивайло от жена си и първородната си щерка Марая от чалга дивата. Андонов срещна любовта на живота си след скандалния развод с Мария, а Никол успя да го накара до забрави неприятностите и да разбере какво означава истинско семейство.

Допреди няколко месеца Мария и Митко Андонов не можеха да се гледат и на снимка. Двамата бяха с крайно лоши отношения, но все пак им се налагаше да общуват заради малката Марая.

А и как няма да са в лоши отношения, след като певицата едва не докара до фалит бизнесмена по време на брака им. Димитър с щедра ръка пръскаше пари за клиповете й, дрехите й, козметичните й процедури, почивки и какво ли още не.

В крайна сметка обаче джобът му започна да изтънява, което го вбеси. А при развода им Мара Отварачката не получи нищо от него, пише вестник “България днес”.

“С таткото на Марая диалог се постига много трудно. Не знам коя е причината за това. Когато са с една жена, мъжете заявяват едно, а като си тръгнат, положението става съвсем различно.

Аз специално не съм имала никакви претенции към никого от съпрузите си. Даже и автомобила, който ми беше подарък, докато бях съпруга на Христиан, той си го взе. Както и всички останали материални неща.

За мен това поведение и отношение не е коректно и не е отговорно. Ето на, и от първия си съпруг не съм взела нито лев”, ожали се преди доста време Мария.

За късмет обаче, тя е успяла да се помири с Митко Андонов и отскоро двамата вече общуват нормално. Марая остава все по-често в дома на татко си, а за Мария това е добре дошло. Тя редовно пътува за Монако, където живее новият й тайнствен любим.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.