Горещо Новини

Крах: Лора Караджова се раздели с голямата си любов Марсел! (още подробности)

Лора Караджова се раздели с Марсел Рохас!

Щерката на Данчо Караджов – певицата Лора Караджова е скъсала с гаджето си Марсел Рохас. Новината шокира феновете на блондинката, която твърдеше, че е безумно влюбена в диджея и именно той е мъжът на живота й.

Припомняме, че двамата обявиха връзката си за първи път по време на участието на певицата във формата Вип Брадър. При една от мисиите с влизането на роднини в Къщата, Марсел Рохас изненадващо цъфна в ефир.

Той се представи като официалното гадже на Лора Караджова, а тя беше на върха на щастието си. Влюбените изобщо не се поколебаха, а започнаха да се прегръщат и горещо да се целуват пред камерите. Оказа се обаче, че романсът им е приключил, пише вестник “България днес”.

Причината за раздялата им все още не е ясна, но Лора Караджова винаги е споделяла, че й е доста трудно да съвместява задълженията си на родител с пълноценен личен живот.

Както знаем, през повечето време певицата живее като самотна майка, след като се раздели с таткото на дъщеря си Алиса – Валентин Славов.

Проблемна във връзката на Лора и Марсел също така е била работата му. Като диджей той постоянно работи нощем и до сутрините, при това заобиколен от красиви жени. А Лора не е в състояние да ходи с него и да го “инспектира” как се държи.

Лора Караджова и Марсел Рохас се срещнаха миналото лято, а любовта им била почти мигновена. Както самата изпълнителка разказваше преди време, моментално усетила привличането си към него.

От своя страна Марсел хлътнал до уши по русата чаровница и не мирясал, докато не я свалил. Той също така приел много добре щерка й Алиса, с която се разбирали чудесно. Лора отказва да коментира каквото и да било за раздялата си с него и за личния си живот, което е напълно разбираемо.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.