Не е за вярване: 12-годишният Валери Божинов има сериозна връзка с кака на 14! (още разкрития)

https://goreshto.net/novini/ne-e-za-vyarvane-12-godishniyat-valeri-bozhinov-ima-seriozna-vrazka-s-kaka-na-14-oshte-razkritiya/50614 Goreshto.net
Не е за вярване: 12-годишният Валери Божинов има сериозна връзка с кака на 14! (още разкрития)

Валери Божинов - младши си хванал гадже, а родителите му одобряват!

Направо не е за вярване, но синът на футболиста Валери Божинов тръгна по стъпките на баща си. Оказа се, че 12-годишният Валерко вече върти любов. И то с по-голяма от него кака. Натъртваме на факта, че наследникът на Алисия и Валери е на 12 (разбираемо защо), а изгората му била на 14. Двамата не само се загаджили, но и връзката им била сериозна - каквото и да означава това на въпросната възраст. Хубавото в историята е, че родителите на двете деца са запознати с вълненията им. И вместо да ги оставят да се скитат по улиците, си ги прибилали в комплект у дома. По-често гаджето на Валерко гостувало в дома му, а мама Алисия не спирала да им се радва. "Много сте сладки, какви сте ми хубави...", каканижела умилена чалга певицата, пише вестник "България днес". Освен, че рано се е ориентирал към сладката страна на живота, Валери Божинов - младши умее и да подбира избраниците си. Оказа се, че т.нар. му гадже е Дария Томова, която е художествена гимнастичка. Преди години тя заминала за Щатите със семейството си, за да тренира и да учи. Дали Дария ще се превърне в едно от златните ни момичета и ще ни прославя по света, а и любовта не бива да пречи на подготовката й. Зевзеци в мрежата обаче са "загрижени" за друго. Спомнят си интервю на бившия играч на ФК "Левски" Валери Божинов, в който той призна на колко години се е превърнал в мъж. И това са невръстните 13... "Дали пък не учи на това и сина си?! Да го превърне в любовчия още от хлапе", смеят се потребители в мрежата. Валерко и Дария много често са в една компания с друга наша известна сладурана - Крисия Тодорова. Талантливата принцеса от Разград учи в столицата и отдавна се е сдушила с младия Божинов.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.