Новини Спорт Шоубизнес

Пищната Мишел налази Кобрата: Как го приема Андреа! (още разкрития)

Пищната красавица Мишел се увърта около Кобрата!

Родната боксова звезда Кубрат Пулев – Кобрата нагледно доказа, че си е научил урока и си е взел поука от скандалната целувка с Джени Суши. Която му докара един куп ядове и едва не му костваше кариерата зад Океана.

Наскоро Кобрата изгледа на живо сблъсъка между Тайсън Фюри и Том Шварц в Лас Вегас. Веднага след мача обаче бе налазен от знойната и пищна репортерка на YouTube канала Behind the Gloves – Мишел Джой Фелпс.

Но нашият шампион показа, че “парен каша духа” и остана доста дистанциран от красивата журналистка. С поведението си Пулев показа, че няма намерение да прави повече подобни грешки.

Предизвикателната Мишел попита Кобрата каква е възможността да се изправи срещу Тайсън Фюри. Лаконичният му отговор бе, че първо иска да се бие за титлата на IBF, а чак после е готов да се изправи срещу британеца, пише вестник „Телеграф“.

„Аз съм претендент №1 на IBF и очаквам да се бия за пояса. Ако обаче трябва да се изправя срещу Фюри съм готов по всяко време“, заяви категорично Кубрат Пулев пред Мишел Джой Фелпс.

Веднага след интервюто Кобрата се срещна с бившия световен шампион Джоузеф Паркър (Нзл), като двамата размениха по някоя дума. „Боксьорите в тежка категория сме най-добрите. Паркър е и добър човек“, каза Пулев по този повод.

Близки до боксьора ни подшушнаха, че Кубрат си е мъж като всеки друг. И не му е чуждо удоволствието от общуването с красиви жени като Мишел. След случката с Джени Суши обаче той вече е наплашен и едва ли ще си позволи фриволности.

Това може само да успокои Андреа, която остава да ревнува и да се бои единствено от родните си съпернички. А те никак не са малко, така че ще е добре да си отваря очите на четири.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.