Шоубизнес

Бомба: Галин срази шефа си Митко Пайнера с това решение! (виж тук)

Галин зарязва Митко Пайнера, сам си става шеф!

Фолк идолът на маса тийнейджърки Галин скъсва с продуцента си Митко Пайнера. При това решението му било съвсем сериозно и окончателно, довериха близки до него хора.

Новината първо сподели самият изпълнител. Застрахова се обаче и уточни, че може още година-две да поработи за шефа си. А след това, вече узрял за големия бизнес, да започне да управлява собствената си музикална компания.

Както знаем, хубавецът Галин вече има две протежета, които успешно налага в чалга средите. Пък и си докарва не лоши доходи от техните участия.

Затова и амбициите му са да спре да търчи по нощни заведения, а да си гледа кефа и живота. Докато млади певици да му носят печалбите на крака.

„Г-н Димитров няма как да ме спре. Още когато се появи идеята да стана продуцент, директно му казах. Не съм от хората, които ще правят неща зад гърба и ще са подмолни.

През годините съм си платил цената и достатъчно пари съм му донесъл. Така да се каже, че съм се откупил. Нима г-н Димитров на моите години не е мечтал да се развива и ето, че е успял да направи нещо много голямо“, заяви Галин, съобщава вестник „България Днес“.

Според него десетина години по участия и пътувания в цялата страна са напълно достатъчни за един певец. След това идвали голямата умора и напрежение, които съсипват здравето. А и не ти оставяли голям шанс за личен живот и свобода.

Все още Галин си няма сериозна приятелка, както неведнъж е признавал. И за това виновник е именно работата му и множеството ангажименти, които не му позволяват да съобразява ежедневието си с друг човек.

Напускането на Галин обаче ще бъде огромна загуба за Пайнера, защото чаровникът има много участия и носи солидни доходи на музикалната компания.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.