България Новини

Бомба: Топ астроложка предрече нещо неочаквано на Светлана Гущерова и Християн! (двамата замръзнаха)

Топ астроложката Мира Кунева гадае всяка стъпка на Светлана Гущерова и мъжа й!

Вече година година и половина Светлана Гущерова и съпругът й Християн не правят крачка в семейния си живот, без консултация с важен за тях човек. Не, това не е свекърът милионер Добромир Гущеров, а… астроложка.

Става дума за топ астроложката Мира Кунева, която успяла да спечели доверието на известната двойка. Ден през ден Светлана я търсела за съвети – от наглед незначителни въпроси, до най-важните семейни дилеми.

Оказа се, че плеймейтката се познава с Мира от няколко години и за огромна нейна изненада, тя нито веднъж не объркала “предсказанието” си към нея.

Именно Кунева била тази, която описала подробно на Светлето как ще изглежда бъдещият й съпруг.

“Съвпадна напълно, едно към едно ми описваше Хриси. След това ми каза, че ще зачена преди 12 юли миналата година. Така и стана. Двамата подписахме в гражданското на 1 юли, а пет дни по-късно разбрах, че съм бременна. Дори не го подозирах тогава”, спомня си Светлана Гущерова.

Това, което хвърлило и двамата с благоверния й в джаза обаче, било последното “пророчество” на астроложката. И то е, че в края на тази или най-късно в началото на идната година, домът им ще се увеличи с още един член.

Мира Кунева отбелязала още, че второто бебе на Гущерови ще бъде момче. Както знаем, момиченце е първородната наследница на богатата фамилия.

Откакто малката принцеса се появи на бял свят Християн се скъсва да угажда на нея и любимата си. От години той мечтаеше за свое дете, но първата му жена Мария не успя да го ощастливи.

Това бе и една от най-вероятните причини за развода им, след който Отварачката престана да поддържа каквато и да било връзка с клана Гущерови.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.