Скандал: Невена Пейкова от Х Фактор обвинена в огромна измама! (още разкрития)

https://goreshto.net/novini/skandal-nevena-peykova-ot-h-faktor-obvinena-v-ogromna-izmama-oshte-razkritiya/50607 Goreshto.net
Скандал: Невена Пейкова от Х Фактор обвинена в огромна измама! (още разкрития)

Невена Пейкова беше обвинена в измама спрямо колеги!

Помните ли звездата от Х Фактор Невена Пейкова, която преди няколко години успя да влюби в гласа си жури и публика. Тогава неин ментор беше Саня Армутлиева. Тя не скри, че пред русокосата чаровница има огромно бъдеще. Условието, разбира се, бе да работи усърдно и да влага сърце и душа в това, което прави. Е, талантът на Невена Пейкова е безспорен, но ето че днес - години по-късно, колегите й масово се отдръпват от нея. Причината не е завист от тяхна страна, а скандалното разкритие на Преслав Бориславов - Пресли, който е неин колега, живеещ зад граница. Пресли заяви, че от много време работи с Невена като пише музика и аранжименти за нови парчета. Той й изпращал песните, а тя се заемала да им търси пазар в поп фолк и фолк бранша. След като "сделката" бъде сключена, двамата си разделяли парите от продажбата на парчето и всичко вървяло чудесно. Не щеш ли обаче, от един момент нататък Невена Пейкова престанала да изпраща пари на Пресли. Минавала с обяснението, че изпълнителите не са си платили за песента, съобщава вестник "Галерия". Преслав Бориславов чакал, чакал и решил сам да се увери дали колежката му говори истината. Какво било учудването му обаче, когато се свързал с няколко певци и те му заявили, че са си платили всичко до стотинка. Не само Пресли, но и колегите на Невена от родната сцена отказали да работят повече с нея. Стана ясно, че първа се отдръпнала певицата на народа Ивана, която хич не е лесна за манипулиране. По време на представянето на последния й албум, Пейкова беше отсвирена от повечето свои колеги, които не дойдоха на събитието. Любопитно е дали Саня Армутлиева е запозната със скандала и какво е казала на своята ученичка по темата. От страна на самата Невена няма коментар, поне до момента. Предполага се обаче, че и тя ще заяви становището си, след като казусът вече стана публичен.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.