Ирина Тенчева пести от пари за ремонт: Цани се за бояджия вкъщи! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/irina-tencheva-pesti-ot-pari-za-remont-cani-se-za-boyadzhiya-vkashti-vizh-tuk-2/50603 Goreshto.net
Ирина Тенчева пести от пари за ремонт: Цани се за бояджия вкъщи! (виж тук)

Ирина Тенчева явно е решила да свие разходите в семейния бюджет!

Половинката на продуцента Иван Христов - Ирина Тенчева е станала същинска спестовница. Тя явно е решила да свие разходите от семейния бюджет и вместо да си извика майстори за ремонт у дома, сама запретна ръкави. Ирина се превърна в бояджия и баш майстор като се похвали в мрежата какво е направила сам самичка. Ето какво написа тя преди дни: "Повечето ми приятели знаят, че обожавам да човъркам нещо по къщата си. А откакто през нея минаха няколко пишман майстори... понаучих се на някои неща... Последният ми експеримент бе насочен към отговор на въпроса как да променя пода в мокрото ни помещение. Без да къртя, без да викам майстори и без да се налага върху старите плочки в стил соц баня да слагам балатуми и да стане още по-соц. Исках независимо от предназначението си помещението да е симпатично и приятно за престой (все пак в общуване с пералнята всеки ден там си минават едни 10-15 минути ; на седмица - по около час; на месец - по около 33 часа... на година...ааааа !!!.. (Какъв процент от живота ни остава край пералнята) нещо шаби шик, нещо което да отива на идеите ми за стените (тепърва ги започвам...). И така се спрях на варианта боядисване на под с тебеширени бои. Първо боядисах сва пъти в моя любим цвят веронезе. После минах с шаблон с ретро бяло. Накрая покрих с два пласта обикновен матов лак за паркет и... това е резултатът. Имам много забележки, но като за първи път си стана. Най-важното - беше ми приятно и разтоварващо. Със същата боя промених и едната врата в помещението, както и едно старо шкафче. След боята те се запечатват с вакса от същата марка", обясни Ирина Тенчева. Сигурни сме, че Иван Христов е оценил високо усилията й и скоро ще я възнагради подобаващо с нова придобивка или екзотична почивка.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.