Новини Шоубизнес

Ирина Тенчева пести от пари за ремонт: Цани се за бояджия вкъщи! (виж тук)

Ирина Тенчева явно е решила да свие разходите в семейния бюджет!

Половинката на продуцента Иван Христов – Ирина Тенчева е станала същинска спестовница. Тя явно е решила да свие разходите от семейния бюджет и вместо да си извика майстори за ремонт у дома, сама запретна ръкави.

Ирина се превърна в бояджия и баш майстор като се похвали в мрежата какво е направила сам самичка. Ето какво написа тя преди дни:

“Повечето ми приятели знаят, че обожавам да човъркам нещо по къщата си. А откакто през нея минаха няколко пишман майстори… понаучих се на някои неща…

Последният ми експеримент бе насочен към отговор на въпроса как да променя пода в мокрото ни помещение. Без да къртя, без да викам майстори и без да се налага върху старите плочки в стил соц баня да слагам балатуми и да стане още по-соц.

Исках независимо от предназначението си помещението да е симпатично и приятно за престой (все пак в общуване с пералнята всеки ден там си минават едни 10-15 минути ; на седмица – по около час; на месец – по около 33 часа… на година…ааааа !!!..

(Какъв процент от живота ни остава край пералнята) нещо шаби шик, нещо което да отива на идеите ми за стените (тепърва ги започвам…). И така се спрях на варианта боядисване на под с тебеширени бои.

Първо боядисах сва пъти в моя любим цвят веронезе. После минах с шаблон с ретро бяло. Накрая покрих с два пласта обикновен матов лак за паркет и… това е резултатът. Имам много забележки, но като за първи път си стана. Най-важното – беше ми приятно и разтоварващо.

Със същата боя промених и едната врата в помещението, както и едно старо шкафче. След боята те се запечатват с вакса от същата марка”, обясни Ирина Тенчева.

Сигурни сме, че Иван Христов е оценил високо усилията й и скоро ще я възнагради подобаващо с нова придобивка или екзотична почивка.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.