България Новини

Удар под пояса: Ето защо Василена не е искала да се омъжи за Антон Хекимян! (водещият смазан)

Антон Хекимян получи унищожителен удар от бившата си годеница!

Чудовищен удар по егото получи водещият на Би Ти Ви Антон Хекимян. При това не от кого да е, а от бившата си годеница Василена Гръбчева. Която не само разтръби пред медиите новата си връзка, а и не крие защо арменецът не е бил мъжът за нея.

Както знаем, от известно време насам чаровната блондинка е не само лудо влюбена в лекаря Асен Цеков, но и живее с него. Всичко се случило адски бързо като запознанството им било по време на работа.

“Не съм подозирала, че отивайки на работа, ще срещна любовта. За пръв път видях Асен на една бензиностанция. Бяхме се уговорили да се срещнем там, за да снимаме репортаж.

Освен че стана „Млад лекар на годината“, той е и запален моторист. Имат инициатива „Да дарим усмивка“. Тя е за деца от домове за сираци, които посещават всеки месец.

Тогава се видяхме по работа и едва две седмици по-късно вече живеехме заедно. Асен ми каза, че щом ме зърнал, бил сигурен, че съм неговата жена. Никога не съм си и мечтала за подобно чудо”, разказва щастливата Василена.

Тя не крие, че с Асен вече планират сватба и бъдещия си семеен живот. Репортерката обаче нанесе удар на бившия си Антон Хекимян, признавайки пред близки, че винаги е знаела, че не той ще бъде нейният съпруг.

Макар да бяха заедно цели пет години, Гръбчева вътрешно усещала, че не иска да се омъжва за Антон. А и той бил вгледан изцяло в кариерата си, което карало нещо в отношенията им винаги да куца.

Знаем как Хекимян говореше публично за това, че иска да се ожени за Василена с възрожденска сватба и тем подобни. Никога обаче не го реализира и дори не й предложи брак така, както една жена би искала това да й се случи.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.