България

Мариела Нордел шокира с лични разкрития за Стефан Шарлопов! (хвърлил й око – вижте тук)

Мариела Нордел шокира всички с това разкритие за Стефан Шарлопов!

Устатата Мариела Нордел отдавна е доказала, че не си поплюва, но този път изби рибата. Тя успя да шокира тотално хиляди потребители в мрежата с неочаквано разкритие за Стефан Шарлопов.

Ето какво си спомни тя за покойния вече бизнесмен, предаваме думите й без редакторска намеса:

“С господин Шарлопов, Бог да го прости, работихме преди 6 години по един негов проект за създаване на плаващ остров-плаж срещу селището му Созополис. Впечатлението ми от него беше, че е върл професионалист, мъжкар, не носи на пиене и женкар.

Бяхме на таляна, изви се буря и се скрихме в рибарската колиба. Рибарите го поканиха на ракия и се почна… Забелязах, че след третата, започна да ме гледа странно. Събрах си партакешите и тактично обявих, че си тръгвам.

Рибарите се притесниха, защото навън бушуваше яка буря, а Шарлопов само изръмжа, “никъде няма да ходиш!”, което ми затвърди решението да се измета. Буквално хукнах към джипа ми навън, а той се опитваше да ме догони, въпреки, че рибарите го държаха здраво и крещеше, “ще се обадя на бариерата да не те пуснат навън”.

Пристигам на бариерата, тя пусната, момчето от караулката притеснено излиза да види какъв е случая. Само ме попита, “много ли е пиян?” и вдигна бариерата. Та, такива ми ти работи с мистър Шарлопов, но беше профс до костите!

Сега, пристигам в хотела му, който е превърнат в почивна профсъюзна станция. Персоналът – половината супер се стараят – момичетата на рецепцията, момчето в лоби бара, тия в ресторанта, обаче, са го ударили на уволнение.

Поръчвам телешки ребра, те ми носят свински! Връщам ги, естествено, идва управителката и вика, “не знам какво са ви дали, това ми казаха от кухнята”??!! Шах с пешката!

“Госпожо, кой управлява бизнеса на господин Шарлопов сега?”, питам. “Съпругата му.”, “кажете й да продава!”…. Гавра с паметта му е в какво са превърнали хотела!”, взриви мрежата с поста си Мариела Нордел.

Коментари чрез Facebook

коментара