Мариана Маринова демонстрира уникален нов начин за подмладяване! (от бръчките няма и следа)

https://goreshto.net/shoubiznes/mariana-marinova-demonstrira-unikalen-nov-nachin-za-podmladyavane-ot-brachkite-nyama-i-sleda/50596 Goreshto.net
Мариана Маринова демонстрира уникален нов начин за подмладяване! (от бръчките няма и следа)

Мариана Маринова няма нищо против корекциите по лицето и тялото!

Нищо против корекциите по лицето и тялото - твърди организаторката на конкурса "Мис Силикон" Мариана Маринова. И не, защото трябва да насърчава момичетата да си слагат кубици за конкурса, а защото тя самата е преминала през това. Мариана Маринова не крие, че има редица пластични операции на носа, устните, деколтето и още... И нито за миг не съжалява за това. Тези дни например тя отиде да изглади бръчките по лицето си като похвали новия уникален метод за подмладяване: Това е уникален метод в естетичната дерматология, при който в мезодермата се инжектират различни активни вещества, витамини, минерали, микроелементи и концентрирана хиалуронова киселина. Този метод дава бързи и добри резултати до 3 месеца. Буквално за часове се постига изглаждане на фините бръчки. Чрез тази процедура постигаме бърза хидратация, дълбоко подхранване, възстановяване, подобряване на еластичността на кожата, превенция за образуване на нови бръчки. Методът е лек, почти безболезнен, и е направен от професионалисти, което е най-голямата гаранция", сподели Мариана Маринова. Любопитното обаче е как красавицата е хем почти вманиачена на тема визия, хем е още дете. Това си призна "без бой" самата тя в мрежата като успя да разсмее последователите си, но и да ги накара да се замислят: "Майка ми и до днес мe пита. - Марианче, кога ще пораснеш? Моят отговор ли? - Този ваш живот на “възрастните” аз не искам да го живея. Знаете ли какво е предимството на децата? Те живеят в настоящето и ОБИЧАТ живота истински. Просто го живеят, с ентусиазъм, любопитство, с енергия, спонтанност и сърце. Те не се терзаят за смисъла му и не се лутат, губейки време в напразни думи и спорове. Доверяват се на Живота. Понякога падат, после стават с издрани колене. Децата обичат да прегръщат, не се притесняват да казват това което мислят и да се помолят за това, което е важно за тях", философства красавицата в мрежата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.