Шоубизнес

Мариана Маринова демонстрира уникален нов начин за подмладяване! (от бръчките няма и следа)

Мариана Маринова няма нищо против корекциите по лицето и тялото!

Нищо против корекциите по лицето и тялото – твърди организаторката на конкурса “Мис Силикон” Мариана Маринова. И не, защото трябва да насърчава момичетата да си слагат кубици за конкурса, а защото тя самата е преминала през това.

Мариана Маринова не крие, че има редица пластични операции на носа, устните, деколтето и още… И нито за миг не съжалява за това. Тези дни например тя отиде да изглади бръчките по лицето си като похвали новия уникален метод за подмладяване:

Това е уникален метод в естетичната дерматология, при който в мезодермата се инжектират различни активни вещества, витамини, минерали, микроелементи и концентрирана хиалуронова киселина. Този метод дава бързи и добри резултати до 3 месеца.

Буквално за часове се постига изглаждане на фините бръчки. Чрез тази процедура постигаме бърза хидратация, дълбоко подхранване, възстановяване, подобряване на еластичността на кожата, превенция за образуване на нови бръчки.

Методът е лек, почти безболезнен, и е направен от професионалисти, което е най-голямата гаранция”, сподели Мариана Маринова. Любопитното обаче е как красавицата е хем почти вманиачена на тема визия, хем е още дете.

Това си призна “без бой” самата тя в мрежата като успя да разсмее последователите си, но и да ги накара да се замислят:

“Майка ми и до днес мe пита. – Марианче, кога ще пораснеш? Моят отговор ли? – Този ваш живот на “възрастните” аз не искам да го живея.

Знаете ли какво е предимството на децата? Те живеят в настоящето и ОБИЧАТ живота истински. Просто го живеят, с ентусиазъм, любопитство, с енергия, спонтанност и сърце. Те не се терзаят за смисъла му и не се лутат, губейки време в напразни думи и спорове.

Доверяват се на Живота. Понякога падат, после стават с издрани колене. Децата обичат да прегръщат, не се притесняват да казват това което мислят и да се помолят за това, което е важно за тях”, философства красавицата в мрежата.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.