Новини

Ваня Червенкова се оказа отлична ездачка! (влюби се в Хисаря – виж тук)

Ваня Червенкова се оказа отлична ездачка, влюби се в Хисаря!

Бизнес дамата Ваня Червенкова за пореден път доказа, че е един напълно нормален и естествен човек. Въпреки огромните си възможности тя не робува на модното, чуждото и суетата, подобно на мнозина други.

Така, както пътува и се наслаждава на красотите в чужбина, Ваня Червенкова обича родината и всички прекрасни кътчета в нея. Преди броени дни тя реши да си отдъхне в Хисаря, откъдето остана с невероятни впечатления. Ето какво сподели Ваня в мрежата:

“Никога не съм предполагала дори, че в БЪЛГАРИЯ може да има толкова красив, зелен, чист и гостоприемен град…

Ухание на рози и прясно окосена трева, подредени градини, прекрасни паркове, удивителни песни на птички и щурчета, кристално чист въздух.. гостоприемни хора…

Поканиха ме приятели и в началото бях скептична, влизайки в града прочетохме табела – “Хисар- ЗЕЛЕНИЯТ ГРАД”.. усмихнах се :))) Не им повярвах…

Собственикът и целият екип на хотела са уникални и усмихнати хора, които определено знаят как да посрещат своите гости, безупречна чистота… Но не.. не само това.. на тези хора в очите им е изписано колко са доброжелателни..

Удивена съм какво притежава нашата страна… този Град ме спечели.. обикалям света , отсядам на изключителни места, но тук… тук всичко е компилация от ПРИРОДА, ВОДА И ЛЮБОВ!!!”, възхити се истински Ваня Червенкова.

В Хисаря тя посети и конна база, където показа уменията си на ездач. Може би мнозина не са предполагали, но Ваня се разбира отлично с конете. В базата тя обязди няколко вихрогона, но особено я очарова една красавица:

“За кончето ФАНАГОРИЯ ми казаха, че е най-висока, най-едра, най-непокорна , най-своенравна… Може би, затова си я избрах… и се обикнахме!!!! Очите и.. излъчваха само ДОБРОТА!”, разказва влюбената в коня бизнес дама.

Последователите й в мрежата останаха очаровани от красотите, които тя сподели. И я поздравиха за силата и радостта от живота, които показва всеки един ден.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.