Венета Райкова шокира: Гал Сасон ми направи регресия, познат мъж ме е удушил в минал живот! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/veneta-raykova-shokira-gal-sason-mi-napravi-regresiya-poznat-mazh-me-e-udushil-v-minal-zhivot-vizh-tuk/50591 Goreshto.net
Венета Райкова шокира: Гал Сасон ми направи регресия, познат мъж ме е удушил в минал живот! (виж тук)

Венета Райкова се видя удушена от мъж в Париж!

Водещата и писателка на бестселъри Венета Райкова разкри нещо смразяващо. А именно, че е видяла как е била убита в минал живот. Това станало като си направила втората регресия при големия Гал Сасон: "Днес за втори път си правих регресия при Гал Сасон и отново видях как ме убиват! В прераждането в Париж ме удуши мъж, когото познавам и в този живот! Чудя се дали да тагна и убиеца на снимката... Няма да го тагна на снимката, но дали да му пиша и да му кажа? Отвратителен парадокс - човек към когото си имал чувства в този живот те е удушил в предишен!!! В големи размисли съм откакто свърши регресията, не ме пускат емоциите още! Гал Сасон каза, че тези дни човекът може случайно да се появи, случайна среща или телефонно обаждане. Така ставало, ами ще чакам да видим дали той ще ме потърси...", взриви с признанието си Венета Райкова. Тя отишла при Сасон заедно със своя близка роднина и не крие, че макар и не за първи път, плакала много на сеанса. И напълно необяснимо. "Добре че бяхме заедно с жената на брат ми - Руми - на снимката, че не знам как щях да успея да си тръгна иначе! За втори път съм на регресия при Гал Сасон и пак видях как ме убиват! Предишния път преди 4 години се видях като римлянин, когото убиха с копие в корема! А днес се видях като момче от Париж, когото приятел удуши от завист. Още не мога да се осъзная, но било нормално два три дни да съм така... Голям рев ревах, както всеки път при среща с Гал Сасон!!! Размазан грим и докато си стигна до колата видях случайно или не един куп познати хора... Както и да е емоциите още не ме пускат... Нищо не е случайно.... Още не мога да дойда на себе си... А убиеца, този който ме е удушил в предишен живот.... ами явно не случайна е била и срещата ни в този...", вярва Венета Райкова.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.