Новини Шоубизнес

Защо го направи: Митко Щерев забрани на Стефан Илчев да пее песните на Лили! (нарани го жестоко)

Митко Щерев от години е във война с Лили Иванова, но сега скочи и на Стефан Илчев!

Талантливият Стефан Илчев победи в шоуто “Като две капки вода”, спечелвайки сърцата на журито и зрителите. Момчето, което допреди три месеца никой не познаваше, се превърна във всеобщ любимец.

И това е напълно заслужено при все, че показа не само огромната си певческа и актьорска дарба, но и рядко срещана в наши дни скромност и откровеност. Именно затова днес всички са разочаровани от постъпката на един друг голям българин спрямо него.

Оказа се, че композиторът Митко Щерев е нанесъл жесток удар на Стефан Илчев като му е забранил да пее песните на Лили Иванова. Това разкриха източници пред вестник “България днес”.

Щерев се ядосвал още в началото на формата, но след като Стефан стана победител, хептен се разгневил. И решил да си търси правата – ако трябва и от продуцента Маги Халваджиян.

“Никога не съм разрешавал на това момче да пее моите песни. Още повече, че не ми харесва как го прави. Години наред имах същите разправии с Лили Иванова, а сега и той си позволява да се възползва от чужд труд”, недоволствал композиторът.

Заканвал се да му прати нотариална покана, ако Стефан Илчев си позволи отново да изпълнява парчетата. “Всеки в тази държава прави каквото си иска и пее, каквото си иска. Не може така. Навсякъде по света си има авторски права и те трябва да бъдат зачитани”, категоричен е Митко Щерев.

От законова гледна точка той е абсолютно прав, но има и друг аспект, който е моралният, убедени са потребители в мрежата. Те смятат, че Щерев трябва да бъде щастлив и горд, че песните му се пеят от млади и кадърни хора. И било редно дори да ги поощрява.

Тепърва ще видим как ще се развият нещата и дали двамата ще стигнат до примирие, за да си стиснат ръцете.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.