Новини Шоубизнес

Какво се случва с Дара: Пълнее ударно, ще се пръсне! (вижте я тук)

Дара сащиса потребителите в мрежата, наддава смело!

Тийн сензацията Дарина Йотова – Дара се радва на успехи на сцената, но напоследък нещо прави сериозно впечатление на феновете й. А именно скоростта, с която чаровницата наддава на тегло.

Злобарите в мрежата се бъзикат с нея, че гони 100 кила, което, разбира се, е далеч от истината. Факт е обаче, че бившото гадже на Папи Ханс пълнее смело и не е ясно каква е причината за това.

Едно е сигурно – Дарина е младо и здраво момиче, което може донякъде да успокои почитателите й. Самата тя обаче неведнъж е признавала, че има много ангажименти и заради тях се храни, както дойде.

Очевидно е, че напоследък Дара прекалява с вредните и бързи храни на крак, което я кара да увеличава размера на дрехите в гардероба си, забеляза вестник “Галерия”.

Припомняме и, че преди време в предаването “Черешката на тортата”, сладураната сподели откровено, че обожава мазно.

“Харесва ми да си ям по-мазничко и дори прекалявам. Слагам мазнината на око и ако ястието не е обилно полято с нея, не ми харесва. Вредно, не вредно, обичам си го”, сподели закачливо лудетината.

За да бъде във форма за сцената, а и за пред камерите обаче, Йотова трябва да смъкне незабавно поне 5-10 килограма. Знаем и че телевизията качва доста килца отгоре, което е вредно за имиджа й.

Близки до обкръжението й обаче са напълно спокойни и убедени, че ако прекали тотално, има кой да я сръга. Става дума за шефката й Саня Армутлиева, която е вряла и кипяла в бизнеса. И знае отлично как да произвежда звезди – във всеки един аспект.

За завършек ще кажем, че лично ние харесваме Дара във всичките й размери и форми. За разлика от много набедени млади певици, тя поне наистина има чар, излъчване и огромен талант, с които да покорява сцената.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.