България Новини

Убиецът Асен Чанов от “Дяволското гърло” шокира в реалния живот! (истината за актьора Христо Петков)

Екранният Асен Чанов потресе с начина си на живот!

Сериалът “Дяволското гърло” определено се превърна в хит. А Христо Петков в ролята на убиеца Асен Чанов разтърси зрителите в последния епизод с невероятната си игра.

Вместо да се радва на отзивите и най-вече на щедрия хонорар от продуцента Евтим Милошев обаче, Христо Петков заживя като… номад. От място на място и… в колата си.

Оказа се, че актьорът буквално спи, яде и се преоблича в личния си автомобил, пише вестник “България днес”. Там той си държи всичко необходимо като суитчъри, тениски, панталони, якета и прочие.

Причината, разбира се, не е фактът, че любимата му го е натирила от вкъщи, а множеството ангажименти. Които не му дават и ден почивка и спокойствие.

Асен Чанов търчи от събитие на събитие, от работа на работа и дори яде на крак. След неподозирания успех на “Дяволското гърло” той е по-търсен от всякога и не може да смогне с всичките си задачи.

Любопитно е обаче как това ще се отрази на личния му живот и отношенията му с актрисата Лили Гелева. Знаем, че двамата се събраха преди месеци и дори заживяха заедно.

Лили е заклет веган и е позната на зрителите с ролята си на д-р Мишева от сериала “Откраднат живот”. Талантлива е, макар да нямаше толкова знаково място в лекарската поредица, колкото други свои колеги.

Преди да се хване с нея, Христо Петков беше обвързан дълги години с бившата жена на Деян Донков – Анастасия Ингилизова. И не само това – двамата имат малък син Константин, за когото Петков се грижи съвестно и до днес.

Дали по-младата Лили Гелева е причината екранният Асен Чанов да зареже жена си, не е ясно. Но близки до тях разкриват, че Лилия била влюбена в него от доста време и сияела от щастие щом успяла да го спечели.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.