Горещо Новини

Прекрасна: Виж каква ослепителна абитуриентка е щерката на Ванко 1! (снимки на Ивана Главчева)

Щерката на Ванко 1 завърши училище, блесна на бала си!

Времето си лети, децата растат и ето, че и рапърът Ванко 1 изпрати своята абитуриентка. Красивата му щерка Ивана Главчева завърши училище и буквално събра очите на съученици и репортери на бала си.

Ванко 1 никога не е разкривал възрастта на своите деца. Но от снимките ясно личи, че Ивана е именно абитуриентката, а не просто гостенка на чужд бал.

Тя е облечена в уникална черна рокля и позира с татко си до лъскав и много тузарски автомобил. Знаем, че девойката обожава да носи дългата си и хубава коса разпиляна, но за събитието тя я прибра.

Косите й са загладени назад, което е страхотно, защото откриват цялото й лице и още повече акцентират на красивите й черти. Гримът на Ивана Главчева е модерният опушен като й придава неустоимо излъчване.

Абитуриентката не вдигна скъпи и помпозни партита за изпращането си, а го отбеляза в тесен кръг с най-близките си хора и приятели. Тя никога не е парадирала с това, че баща й е известен, а и е предпочитала да стои в сянка.

Знаем, че Главчева е близка приятелка с Николета Лозанова, но не е ясно дали тя е присъствала на бала й. Николета и Ванко 1 също са в отлични отношения, а навремето НиЛо участваше в проекти с него и с Мартин Карбовски.

Повечето от потребителите в мрежата, които следят профила на Ивана, се чудят дали тя има гадже. Засега поне тази информация остава само за красавицата, която иска да държи личния си живот в тайна.

“Толкова много неща се изказаха и изписаха за нея и татко й през годините. Кои верни, кои не… Тогава тя беше още съвсем малко момиченце и това няма как да не й се е отразило зле. Затова и сега иска да живее спокойно и щастливо”, коментират близки до рапъра.

Определено Иван Главчев е щастлив родител. А най-големият повод за гордост са децата му.

Коментари чрез Facebook

коментара