Новини Шоубизнес

Петя Буюклиева избухна: Ето какво вбеси гласовитата певица! (виж тук)

Петя Буюклиева е бясна от това, което се случи!

Гласовитата естрадна легенда Петя Буюклиева не стигна до финала на шоуто “Като две капки вода”. Въпреки че певческият й талант е безспорен и дори много по-добър от този на останалите участници, тя не се класира сред първите четирима.

Дори чалга гуруто Милко Калайджиев я измести и успя да се нареди на почетното трето място в класирането. Тита остана четвърта, Мария Илиева спечели второто място, а безспорният победител е уникалният Стефан Илчев.

Той грабна колата и овациите на зрителите с бруталното си изпълнение на песента “Камино” на Лили Иванова. Някои дори отбелязаха, че не са видели никакви разлики в пеенето му и това на примата.

Дотук добре, но кой или кое ядоса Петя Буюклиева?! Оказа се, че това не е победата на Илчев и изобщо нищо, свързано с шоуто. Петя се раздразни от писанията в медиите, които я спрегнаха в скандал с Маги Халваджиян.

Припомняме, че от дни се тиражираше новината как Петя се разсърдила на продуцента заради ниските оценки, които получавала от журито. И дори се чудела дали да не напусне формата обидена.

Е, самата Буюклиева даде ясен отговор на тези въпроси. “Търпях, слушах, четох, дойде ми в повече. Тиражират се някакви глупости, че едва ли не с Маги сме в лоши отношения и помежду ни има напрежение. Това е пълна лъжа!

Никога не съм била в това шоу заради победата. Месеци наред съм в “Капките” и се разбирам чудесно с всички, с всичките си колеги. Това, което ме интересува, е да забавлявам зрителите. А не дали ще грабна първото място, или не”, заяви категорично Петя Буюклиева, пише “Уикенд”.

Певицата и друг път е била набеждавана в какво ли не, заради своята естественост и приказливост. Факт е обаче, че досега никога не са излизали гадни компромати срещу нея и тя е в добри отношения с гилдията. Именно затова и Маги я покани в шоуто си.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.