Новини Шоубизнес

Тото от СкандаУ заби нож в сърцето на бившата си! (признанието му съкруши Кака Яна)

Тото от СкандаУ призна, че никога не е обичал така, както новата си!

Тото от СкандаУ години наред имаше сериозна връзка с т.нар. Кака Яна. Младото момиче бе неотлъчно до него още преди да стане известен. Двамата живееха заедно и дори след продължителна раздяла намираха път един към друг.

Припомняме, че Тото разкри във Вип Брадър, че двамата с Яна са били разделени много дълго време. Случайна среща в парка обаче преобърнала света на рапъра и той осъзнал, че не може без нея. “Тя е жената на живота ми”, сподели Йонислав Йотов.

Той и Яна се събрали отново и връзката им продължи обещаващо до… преди година. Когато стана ясно, че врачанецът е сложил рога на половинката си и тя му посочи вратата.

За да се извини на момичето, съсипаният Тото написа песента “Чужди усмивки”, която се превърна в тотален хит. Вместо да се съберат отново обаче, месеци по-късно той откри любовта в лицето на танцьорката Кристин Петринска.

Мнозина я определиха като двойничка на Кака Яна, защото също като нея е дребничка, слаба и с руса коса. Преди дни обаче Тото от СкандаУ брутално разби сърцето на Яна като заяви, че Кристин е истинската му любов.

“Тя е, едва сега разбрах какво означава да обичаш някого от сърце. По-влюбен съм от когато и да било. Никога преди не съм изпитвал толкова сериозни чувства към някого”, заяви пред вестник “България днес” рапърът.

Дори феновете му обаче го обвиниха в жестокост и безчувственост. Защото е сигурно, че искреността му ще нарани силно Яна.

“Можеше да си затрае, можеше да си премълчи. Или да каже, че обича Кристин, но не и да обяснява какво е изпитвал или не е изпитвал преди. Това беше грубо, гадно и не му прави чест”, защитават Яна почитателки на певеца.

Дали самата Яна има нов мъж до себе си, или още не е преодоляла раздялата с Тото, не е ясно.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.