Новини Шоубизнес

Ще паднете: Вижте Ивана като абитуриентка! (приличах на леля си, изцепи певицата – СНИМКИ)

Ивана си спомни абитуриентския бал през смях!

Певицата на народа Ивана си спомни за абитуриентския си бал. Днес, когато зрелостници от цялата страна викат, празнуват и броят до прословутото 12, певицата разказа за своите преживявания преди години.

Както знаем, тя е родом от Айтос и балът й е бил именно там. Ивана признава, че било много вълнуващо и тържествено, особено след “задължението” да минават през целия град.

“Страшен цирк беше. Вървяхме през града, че хората да те огледат. Трябваше да ти видят роклята, прическата, грима. Да си кажат мнението за визията ти, а и да преценят дали кавалерът ти подхожда”, смее се Ивана, цитирана от вестник “Марица”.

За своя кавалер признава, че е бил от лошите момчета. В същото училище, но от бунтарите и тези, които винаги са сочени с пръст. Докато тя самата била скромно и стеснително дори момиче.

Ивана обаче наблегна повече в спомени за роклята и прическата си, които я накараха да избухне в смях след толкова години. Оказа се, че роклята е била купена почти в последния момент и дори не й била съвсем по мярка.

“Нямаше и голям избор тогава, а и баловете не бяха това чудо, което са сега. Все едно ще се жениш… Всичко беше някак по-скромно и обрано като се събирахме само с роднините и близките преди това”, спомня си изпълнителката.

Тя заложила на рокля в синьозелен цвят в последния момент, а подплънките й били твърде широки за раменете. Дължината била около коляното, но изглеждало прилично.

За косата си обаче Ивана още е в ужас. Решила да се подстриже и накъдри, както било на мода, но търсеният ефект изобщо не се получил.

“Като се гледах после, приличах повече на леля ми през 20-те години, отколкото на млада абитуриентка. Но какво да се прави, спомени. Важното е, че си изкарахме весело и наистина незабравимо на бала, другото е суета”, твърди Ивана.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.