Горещо Новини

Внучката на Тодор Колев изригна публично: Актрисата от “Откраднат живот” изля гнева си! (виж тук)

Внучката на Тодор Колев – Теодора Кулева не си поплюва!

Внучката на Тодор Колев, актрисата Теодора Кулева, изригна публично. Актрисата, която стана позната на масовия зрител от сериала “Откраднат живот” даде воля на гнева си.

Екранната д-р Войнова се вбеси от непрестанните лъжи на медиите у нас, които безпардонно и нагло измислят простотия след простотия по неин адрес. Макар че от няколко месеца внучката на Тодор Колев не е в България, а в Лондон, жълтата преса не спира и за миг.

Ето как реагира на цялата тази помия синеоката красавица, която също като дядо си, не си поплюва срещу несправедливостта:

“Категорично не е вярно, че нямам работа от година и съм започнала да танцувам гола с обръчи по клубовете в Лондон, за да се изхранвам! Не е вярно, че съм бременна в петия месец и съм на постоянни диети” – това заяви категорично Теодора.

Както знаем, тя е омъжена и затова живее в Англия със съпруга си. Разбира се, Теди се интересува какво се случва у нас и затова не й убягват и жълтите писания.

“Ама как няма да съм възмутена! В България като капак на свинщината, която е обзела цялата държава, никой не уважава истината. Продължавам да се убеждавам, че напускането на страната е най-доброто решение, което съм взимала.

Или, както казва един мой приятел: “То и да ти долипсва България, простотиите там ти помагат бъзро-бързо да спре да ти липсва”, искрено се ядосва Кулева, цитирана от вестник „България Днес“.

Колкото до бъдещата й кариера на актриса, Теди не уточнява дали ще се завърне у нас. А още повече дали ще се снима в предстоящия сезон 8 на “Откраднат живот”.

Днес стана ясно, че продължение ще има като в него ще се завърне Луиза Григорова с бебе на ръце – детето на д-р Борис Тасев. Дали сценаристите ще върнат и д-р Войнова на екран, предстои да разберем.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.